Bu Hafta Sonu The Crew 2 Oyununu Ücretsiz Oynayın

Bu Hafta Sonu The Crew 2 Oyununu Ücretsiz Oynayın

The Crew 2 Ücretsiz

The Crew 2 Ücretsiz

The Crew 2, yolda, suda ve havada hareket eden araçları kullanarak kıyıdan sahile güvenli olmayan hızlarda seyahat ederken sıkıcı parçaları kesen bir yarış oyunudur. Piyasada bunun gibi bir şey yok ve şimdi PS4, Xbox One ve PC’de 13-17 Aralık arasında oynamak ücretsizdir.

Tek dikkat çekici şey konsol sahiplerinin, ücretsiz oyun hafta sonuna katılması için bir PlayStation Plus veya Xbox Live Gold aboneliğine ihtiyacı olacağıdır. Bir PC’niz varsa, oyunu ücretsiz oynamak için herhangi bir aboneliğe ihtiyacınız yoktur ve şimdi Uplay ile önceden yükleyebilirsiniz. Ücretsiz deneme, PvP modu ve yeni Demolition Derby modu da dahil olmak üzere tüm oyunu oyunculara sunuyor.

Denedikten sonra oyunun tamamını satın almaya karar verirseniz, yaptığınız herhangi bir ilerleme devam edecektir. Ayrıca, The Crew 2’nin herhangi bir dijital sürümünü indirimli olarak satın alabilirsiniz. Potu daha da tatlı hale getirmek için Ubisoft, ücretsiz hafta sonuna katılanlar için ücretsiz bir oyun içi araba veriyor. Aldığınız araba seçimi platformuna bağlı olacak.

 – Xbox One: BMW Z4 GT3 2011
 – PlayStation 4: Maserati Gran Turismo S 2009 – Touring Car Edition
 – PC: Ford GT 2005 – Touring Car Edition

The Crew 2 ücretsiz oyun hafta sonu hakkında daha fazla bilgi için Ubisoft bloguna göz atabilirsiniz. Oyunu aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz.

The Crew 2 İndir (Uplay)
The Crew 2 İndir (Steam)