Bu Haftaki En İyi 5 Android Oyun

Bu Haftaki En İyi 5 Android Oyun

En İyi 5 Android Oyun

En İyi 5 Android Oyun

Her gün yenilerinin eklendiği android mağazasında iyi oyunları seçmek zorlaşıyor. Bu doğrultuda devamlı yenilerin yüklendiği oyunlar arasından iyi olanları seçmeye çalıştık. Bu haftanın en iyi Android oyunları listemizi inceleyebilirsiniz.

1. Toppluva

1. Toppluva

Toppluva, eski Windows oyunu Ski-Free’ye benzer, ama daha eğlenceli gibidir. İşiniz dağdan kayak yapmak ve yeni karakterlerin kilidini açmak için seviyeleri ve görevleri tamamlamak. Bayraklar etrafında kayarak, öğeleri toplamak ve bitiş çizgisine ulaşmak için birçok engelden kaçının.

Toppluva İndir

2. Star tale

2. Star tale

Star tale, yerçekimi hakkında bir uzay oyunudur. Yerçekimi ile gezegene çekilen bir yıldızı kontrol edersiniz. Gezegenden uzak durmak için bir düğmeye dokunmanız gerekir. Ama çok fazla enrjiniz vardır. Gezegenlere çarpmadan geçmek için enerjinizi akıllıca kullanın.

Star tale İndir

3. Hoppenhelm

3. Hoppenhelm

Hoppenhelm oyununda bir zindan içinde sıkışıp kalmış bir şövalyeyi kontrol edersiniz. Yükselen lav sizi yakalamadan önce atlayıp eğilip engellerden kurtulup yolunuzu güvenli hale getirmelisiniz. Müttefiklerin ve daha iyi silahların kilidini açmak için yol boyunca para toplayın. Oyun, çok basit kontrollerle retro bir hisse sahiptir.

Hoppenhelm İndir

4. Desert Legacy

4. Desert Legacy

Desert Legacy sonsuz bir çölün tepeleri arasında drift yapmanızı sağlayan bir arcade oyunudur. Antik kentin kalıntıları arasında gezin, enkazlardan kaçının ve mümkün olan en uzak mesafeye ulaşın. Birçok duvar yolunuzu engeller, ancak rüzgarın efendisi olursanız, hiçbir şey sizi durduramaz.

Desert Legacy İndir

5. Tank Buddies

5. Tank Buddies

Tank Buddies, sonsuz bir yarış oyunuyla karışık bir nişancı oyunudur. Düşman tanklarıyla dolu yolda bir tank kullanırsınız. Hepsini indirin ve deponuzu geliştirmek için power-up’ları toplayın. Her seferinde devam etmeden önce yenmeniz gereken büyük patronlarla karşılaşacaksınız.

Tank Buddies İndir