Bu Haftaki En İyi 5 Android Uygulama

Bu Haftaki En İyi 5 Android Uygulama

En İyi 5 Android Uygulama

En İyi 5 Android Uygulama

Her gün yenilerinin eklendiği android mağazasında iyi uygulamaları seçmek zorlaşıyor. Bu doğrultuda devamlı yenilerin yüklendiği uygulamalar arasından iyi olanları seçmeye çalıştık. Bu haftanın en iyi Android uygulamalar listemizi inceleyebilirsiniz.

1. KISS Launcher

1. KISS Launcher

KISS Launcher (Keep It Simple & Stupid) belki de bu tarz uygulamlar arasından en basitidir. Geleneksel bir ana ekran yok. Bunun yerine, yalnızca uygulamalar ve kişiler de dahil olmak üzere en son etkinlikler listesini görüyorsunuz. Favori uygulamalarınız için bir liman ve hızlı bir şeyler bulmak için bir arama çubuğu var.

KISS Launcher İndir

2. Focus Go

2. Focus Go

Mağazada çok sayıda izin gerektiren şişmiş galeri uygulamaları var. Focus Go, basit bir galeri uygulamasıdır. Uygulama sadece 1.4Mb boyutundadır. Bir galerinin tüm temel özelliklerine sahiptir.

Focus Go İndir

3. Library

3. Library

Library, tüm kitaplarınız için sanal bir kitap rafı gibidir. Kitabınızı otomatik olarak tüm bilgilerle birlikte eklemek için barkodu tarayabilirsiniz. Goodreads’e çok benzer, ancak sosyal ağ özellikleri yok. Tüm kitaplarınız için basit bir yer.

Library İndir

4. ToDoMovieList

4. ToDoMovieList

Günümüzde izlenebilecek çok iyi filmler var. Bazen fragman filmden aylar önce ortaya çıkıyor. ToDoMovieList, görmek istediğiniz filmleri ve daha önce gördüğünüz filmleri takip etmenize yardımcı olabilecek bir uygulamadır. Bir daha asla film kaçırmayın.

ToDoMovieList İndir

5. PUFnPOW Gift

5. PUFnPOW Gift

Doğum gününde veya özel günlerde o özel kişiyi ne götüreceğini asla bilemiyor musun? PUFnPOW Gift, ilgi alanlarına dayalı kararlar vermenizi isteyerek mükemmel bir hediye bulmanıza yardımcı olur. Seçimler yapıp hediye seçneklerinizi daraltın.

PUFnPOW Gift İndir