Bu Haftaki PS4, PS3 ve Vita Fırsatları

Bu Haftaki PS4, PS3 ve Vita Fırsatları

PS4, PS3 ve Vita İndirimleri

PS4, PS3 ve Vita İndirimleri

Bu hafta fırsatlar oldukça az; şu anda yayıncıya özgü satışlar yok, ama yine de oyuncular bazı PS4, PS3 ve Vita oyunları indirimli olarak bulabilecekler.

Her zamanki gibi, PS4 sahipleri seçim için en geniş indirim seçeneklerine sahipler. Sony’nin yarış serisi Gran Turismo Sport’taki en yeni oyunu satışa sunuldu; Dijital Deluxe sürümü 60 dolara satılırken, oyunun standart baskısı 39.59 dolar karşılığında alınabiliyor. Elder Scrolls Online da satışa sunuldu; Morrowind genişlemesi 30 $ iken Gold Edition’ın maliyeti 30 $ ‘dır. Diğer PS4 oyun indirimleri ise şunlar:

Arizona Sunshine (PSVR) — 28$
Black Mirror — 32$
Bulletstorm: Full Clip EditionDuke Nukem Bunlde — 40.49$
Caladrius Blaze — 8.09$
Nex Machina — 9$
Odin Sphere Leifthrasir — 24$
River City Melee: Battle Royal Special — 8$

PS3‘te oyuncular Odin Sphere Leifthrasir’ı 20 $ ‘dan alabilirken, Gunstar Heroes da dahil olmak üzere her biri 2.49 dolarlık bir dizi klasik oyunu alabilirler; ToeJam & Earl and ToeJam & Earl: Panic on Funkotron, Streets of Rage II ve Wonder Boy in Monster Land. Vita sahipleri; Odin Sphere Leifthrasir at a discount ($16), Shantae: Half-Genie Hero ($13.39), EscapeVektor ($3.49) ve Tower Defense Collection 7 in 1 ($7.49) gibi fiyatlarla oyunları alabilirler.

Bu hafta satışa sunulan oyunların tam listesini PlayStation Store‘da bulabilirsiniz. İndirimlerin birçoğu yalnızca haftanın sonuna kadar kullanılabilir, bu nedenle bu fırsatlardan yararlanmak için sınırlı bir zamana sahipsiniz.

Kaynak: 1, 2