Bu Haftanın En Çok Satanları

  Bu hafta İngiltere’nin satış grafiğinde pek bir değişiklik yok. Geçen haftaki listenin ilk beşi değişmedi. Call of Duty: WWII yine liste başıyken onu FIFA 18 ve Gran Turismo Sport takip ediyor.

   Star Wars Battlefront II 4 numaradaki yerini korurken Assassin’s Creed Origins bir kez daha ilk beş arasında yerini aldı. Nintendo Switch’in listesinde Super Mario Odyssey ve Mario Kart 8 Deluxe sırasıyla 6 ve 8 numarada yer alıyor. Ancak konsolun en yeni sürümü olan Xenoblade Chronicles 2, ilk 10’da yer almıyor. Haftaya 19 numarada başlıyor ancak bu, Aralık 2015’te piyasaya sürüldüğünde yönetilen Wii U unvanlı Xenoblade Chronicles X‘in önceki modelinden daha üstte

  RPG, eleştirmenler arasında iyi anıldı ​​ve Xenoblade Chronicles 2 incelememizde 7/10 kazandı. Eleştirmen Peter Brown, “Xenoblade 2 takdire şayan” yazdı. “Komplike muharebe sistemlerinden hoşlanan maceracı tipler, Alrest’ın sırlarını açığa vurmak ve kaçınılmaz bir kaç kusur ile şartlara gelebildikleri sürece Blades ekibini geliştirerek 100 saatten fazla zaman harcayabilir. Sevindirici ve sinir bozucu bölümler var, ancak yolunuza atılan her şeye ayak uydurma mücadelesi bir barikattan daha çok engel oluşturuyor. Pek çok Japon RPG’sinde bulunan tipik klişelere alışkın olmayan insanlar için yutması zor bir hap olacak.”  

    İşte bu haftaki top10:

1. Call of Duty: WWII

2. FIFA 18

3. Gran Turismo Sport

4. Star Wars Battlefront II

5. Assassin’s Creed Origins

6. Super Mario Odyssey

7. Forza Motorsport 7

8. Mario Kart 8 Deluxe

9. Grand Theft Auto V

10. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Kaynak: 1