Bu Haftanın En İyi 8 Ücretsiz iPhone Oyunu

Bu Haftanın En İyi 8 Ücretsiz iPhone Oyunu

Ücretsiz iPhone Oyunları

Ücretsiz iPhone Oyunları

Bu hafta tuhaf bir koleksiyon var diyebiliriz. Ama Shaq Fu ve Arby’s için ticari olarak ikiye katlanan bir Rabbids oyunu da dahil olmak üzere, ilginizi çekebilecek birkaç oyun var. iPhone ve iPad‘inizde ücretsiz oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlar. Hepsine bir göz gezdirin. İşte en iyi ücretsiz iOS oyunları listesi.

1. DueLito

1. DueLito

Sıklıkla telefonunuza dokunabileceğiniz bir oyun. Yeteneklerinizi ve reflekslerinizi sınamak için tasarlanmış yoğun bir arcade dövüş gösterisi. Dövüşerek skor tablosunda ilerleyin ve bir  DUELITO ustası olun.

DueLito İndir

2. Kung Fu Z

2. Kung Fu Z

Tiny Titan’ın yeni beat-em-up aksiyonu fantezisinde, Kung Fu Z’de bir zombi kıyametinden dünyayı kurtarın. Zak, dövüş sanatları meraklısı ve olası bir kahramandır. Şimdi, sadece yumruklar, ayaklar ve zekâ ile silahlanarak, şehri hain Dr. Z’nin kötü planlarından kurtarmalısınız.

Kung Fu Z İndir

3. Marble Legends: 3D Arcade Game

3. Marble Legends: 3D Arcade Game

Her an, her yerde oynamak ve eğlenmek için çarpıcı grafikler, birçok aksiyon ve zorluklarla bu heyecan verici fizik tabanlı simülasyon oyununda mermerleri tamamen yeni bir şekilde deneyimleyin.

Marble Legends: 3D Arcade Game İndir

4. Meat Grinder

4. Meat Grinder

Meat Grinder için bir savunma oyunu diyebiliriz. Çeşitli güçlendirmelerle karakterinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca mağaza değerlendirmelerinde oldukça yüksek puan almıştır.

Meat Grinder İndir

5. Pixario: Speed Coloring Game

5. Pixario: Speed Coloring Game

Pixario, basit ve büyüleyici bir boyama uygulamasıdır. En iyi piksel sanatçılarıyla birlikte, çok sayıda benzersiz sevimli görüntü hazırlamıştır. Oyunda bağımlılık yaratan iki farklı mod mevcuttur.

Pixario: Speed Coloring Game İndir

6. Rabbids Arby’s Rush

6. Rabbids Arby’s Rush

Bu mantıksız koşucu oyununda daha önce hiç olmadığı gibi aptal olun. Ay’a ulaşmak için son çılgın planında Rabbids ile tam hızda koşun. Balona güç sağlayacak teneke kutuları toplayın.

Rabbids Arby’s Rush İndir

7. Shaq Fu: A Legend Reborn

7. Shaq Fu: A Legend Reborn

Dünya, felaketin eşiğindedir. İnsanlık köleleştirildiği için, sadece bir kişi bizi kurtarabilir: Shaq Fei Hung. Dövüş sanatları ustası tarafından eğitilen fakir bir Çinli yetim, kaderiyle yüzleşmeli ve Kutsal Altın Bond’un gücünü serbest bırakmalıdır. Kahramanımız küçük Çin köyünün güvenliğini Çin’in kırsal kesimlerinde terk etmeli ve evdeki kötülüklerle savaşmak için Batı’nın en acı ve tehlikeli bölgelerine seyahat etmelidir.

Shaq Fu: A Legend Reborn İndir

8. Spark AI

8. Spark AI

Dünya hakimiyeti için oynayın. Kalenizi inşa edin, savunun, çiftlik yapın, saldırın, karanlık madenleri keşfedin.

Spark AI İndir