Bu Stardew Valley Modu Dünyayı Tamamen Yeniden İnşa Ediyor

Bu Stardew Valley Modu Dünyayı Tamamen Yeniden İnşa Ediyor

Stardew Valley Reimagined

Stardew Valley Reimagined

Etrafınızdaki her şey biraz benzemeye başlarsa, dünyaya büyük bir tadilat vermek için başka bir Stardew Valley modu mevcut. Stardew Valley Reimagined, oyundaki her dış mekan haritası için yeni nesneler, ziyaret edilecek yeni yerler ve dolaşmayı daha hızlı ve kolay hale getirecek yeni kısayollar ile tamamlanan büyük bir güzelleştirmedir.

Reimagined, her haritayı yeni nesneler içermek, var olan ilgi noktaları etrafında işleri bir bütün olarak daha güzel ve daha rahat hale getirmek için değiştiriyor. Örneğin, Stardrop Saloon’un yanındaki köpek kalemine girebilir veya Elliott’ın sahil evinde bulunan Rime of the Ancient Mariner’i okuyabilirsiniz. Adventurer’s Guild için fazladan bir köprü ve etrafındaki tüm çalışmalarınızı kesmek için çiftliğinizin kuzeyindeki ormanlarda ilave bir merdiven var.

Haritanın çoğu değiştiği için, mod Stardew Valley Expanded gibi diğer geniş çerçevelerle uyumlu değildir, ancak büyük ölçüde özel tile setleriyle çalışır ve indirme işlemi diğer çelişkili modlar için yamalar içerir.

Eğer isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Nexus Mods’tan kendiniz indirebilirsiniz. Ayrıca eni iyi Stardew Valley modlarımıza da göz atabilirsiniz.

Stardew Valley Reimagined

En İyi Stardew Valley Modları