Bu Yeni PC Oyununda Jurassic Park Oluşturun – Parkasaurus

Bu Yeni PC Oyununda Jurassic Park Oluşturun – Parkasaurus

Parkasaurus

Parkasaurus

Washbear Studio, geliştiricinin dinozor temalı park tycoon simülasyon oyunu Parkasaurus’un Erken Erişime gireceğini duyurdu. Oyunun fiyatı $20/€20.

Parkasaurus, dinozor sergilerini tasarlamanızın ve müşterilerinizin ihtiyaçlarını dikkate almanın esas sorumlusu olduğunuz bir goofy Jurassic Park gibi oynanır. Oyunun lansmanında, 80 adet üretilebilir ürüne, dört farklı çalışan türüne ve 24 dinozora erişiminiz olacak. Washbear Studio daha fazlasını planladı.

Her dino, yumurtadan çıkar ve hangisi olursa olsun yetişkinliğe yükseltmeniz gerekir. Bakımınız altındaki her dinozorun kaydını tutmanıza yardımcı olmak ve bazı yaratıcı yetenekler eklemek için güneş gözlükleri, kravatlar ve kasketler ile sürüngen çeşitliliğine erişebilirsiniz.

Parkınızda biyom sistemlerinden konuk cazibe merkezlerine kadar eksiksiz bir kontrole sahipsiniz. Ziyaretçiler, bakımları altındaki zamanlarına göre incelemeler bırakacak. Daha fazla park iyileştirmesi yaparken önerilerini dinleyip dinlemediğinize karar vermeniz size kalmış. Daha pahalı aksesuarlar veya satın alınabilir öğeler sağlamak için bir kar elde etmek zorundasınız, bu yüzden söylemek zorunda oldukları şeyleri dinlemek sizin çıkarınıza olacaktır. Eğer her şey başarısız olursa, kayıplarınızı azaltabilir ve aç avcılarınızı topluluğa saldırtabilirsiniz. Müşteri yok, şikayet yok.

Parkasaurus şu anda sadece PC için planlanmış ve 25 Eylül’de Steam Early Access’e geliyor. Planlanmış bir konsol sürümü yok.