Büyük Olasılıkla Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Büyük Olasılıkla Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam’de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam‘de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Project Hospital

Çıkış Tarihi: 31 Ekim
Geliştirici: Oxymoron Games

Project Hospital, isminden de anlaşılacağı gibi, Theme Hospital ve son Two Point Hospital ayarında bir hastane yönetim oyunudur. Bu bir fikir meselesiydi, ama Project Hospital’in temiz ve neredeyse diyagramatik sanat tarzı, Two Point Hospital’den çok daha caziptir. Ama bunun dışında, aynı vaatleri yerine getiriyor gibi görünüyorsunuz: bir hastane inşa edecek, süreçlerini ve personelini yönetecek ve doktorların daha karmaşık hastalıkları teşhis etmesine yardımcı olacaksınız. Bir sandbox modu ve bir mücadele ve biraz zorluk seviyesi var. Hastane simülatörü tarzı oyunları seviyorsanız bu tam sizin için olabilir.

Project Hospital İndir

2. The Blackout Club

Çıkış Tarihi: 30 Ekim
Geliştirici: Question

Geçtiğimiz hafta Erken Erişim’e giren The Blackout Club, “canavarca bir sır” barındıran küçük bir kasaba hakkında dört kişilik bir kooperatif korku oyunudur. Bu sırrı ortaya çıkarmak için belirlenen dört genç arkadaş olarak oyuncular uğraş verir. “korkmak” ve “kaçmak” gibi olağan korku unsurlarına ek olarak, bu canavarın sırrının gerçek olduğuna dair kanıt toplamanız gerekir. Açıklamasında, “Dronlar, ses oluşturucular ve çengel kancaları gibi araçları kullanarak, dünyanın geri kalanına neler olduğunu kanıtlayacak kanıtlar elde etmeye ve kaydetmeye çalışırken yetişkinleri geride bırakacaksınız.” yazıyor.

The Blackout Club İndir

3. Phantom Halls

Çıkış Tarihi: 31 Ekim
Geliştirici: Incendium LLC

Meraklı gençler içeren bir başka korku oyunu, sadece bu bir perili köşkte kurgulanan bir yan kaydırma takım tabanlı nişancıdır. “Resmi lisanslı Evil Dead 2 içeriği” nin yanı sıra, oyun aynı zamanda onun tuhaf komedi taklitlerini ve co-op oyunu olarak bir boğuşma gibi görünüyor. Bir yıldan fazla bir süre boyunca Erken Erişim’de kaldı. Şimdi geçen hafta resmi olarak 1.0 lansmanı ile çıktı.

Phantom Halls İndir

4. The Witch’s House MV

Çıkış Tarihi: 31 Ekim
Geliştirici: Fummy

Geçen hafta Cadılar Bayramı’ydı, bu yüzden bir başka korku oyunu daha. The Witch’s House MV, 2012’de ilk kez piyasaya sürülen retro tarzı bir RPG Maker korkudur, ama geçen hafta Steam’e eklenmiştir. Geçen haftaki The Mirror Lied kadar geniş değil, ama muhtemelen aynı halka hitap edecek: ürkütücü, acımasız ve tuhaf unsurlar. Bu yeniden yayımlama grafikleri yükseltir ve yeni bir zorluk modu ekler, ama bunun dışında, dikkatli bir keşif, bulmaca çözme ve sürprizler bekleyebilirsiniz.

The Witch’s House MV İndir

5. Save me Mr Tako: Tasukete Tako-San

Çıkış Tarihi: 30 Ekim
Geliştirici: Christophe Galati, Nicalis

Tüm bu korkudan sonra bir palet temizleyici olarak, Save Me Mr Tako, kahramanı olan bir Game Boy tarzı platformdur. Mr Tako, herkesin en sevdiği ürkütücü pembe damla Kirby’ye çok benzer. Keşfedilecek altı dünyayla ve 50 farklı yetenekli şapka giyerek, “MrBağlantı Yazısı Tako, bulmacaları çözecek, gizemli zindanları keşfedecek ve denizaltı ahtapot krallığı ile karasal insan dünyası arasındaki savaşı sona erdirmek için görevinde kararlı patronlarla mücadele edecek.” Umutsuz nostaljik ve damla şeklindeki platform kahramanlarının hayranları, bu oyun sizin için olabilir.

Save me Mr Tako İndir