Büyük Pokemon Go Topluluk Günü Bu Hafta Geliyor

Büyük Pokemon Go Topluluk Günü Bu Hafta Geliyor

Pokemon Go Topluluk Günü

Pokemon Go Topluluk Günü

Pokemon Go geliştiricisi Niantic, oyunun bir sonraki Topluluk Günü‘ndeki ilk detayları açıkladı, ancak bu önceki etkinliklerden biraz farklı görünüyor. Topluluk Günleri‘nin çoğunda olduğu gibi tek bir günde gerçekleşmek yerine, gelecek etkinlik tüm hafta sonu için olacak ve oyunculara daha önce öne çıkan Pokemon’ları yakalama şansı verecek.

Özel Topluluk Günü hafta sonu, 30 Kasım Cuma günü başlıyor ve 3 Aralık’a kadar devam ediyor. Bu süre zarfında Pikachu, Eevee, Dratini, Beldum ve bir önceki Topluluk Günü’nde öne çıkan diğer tüm Pokemonlar daha fazla sayıda tekrar ortaya çıkacak. Aynı şekilde, geçmiş Topluluk Günleri’nde mevcut olan özel etkinliğe ayrıcalıklı hareketleri öğrenmek için başka bir fırsatınız olacaktır.

Bir önceki öne çıkan Pokemon‘u geri getirmek üzerine Niantic, Topluluk Günü hafta sonu boyunca oyun içi bonus sunuyor. Tipik bir etkinlikte olduğu gibi, bunlar yalnızca bölgeye göre değişecek olan üç saatlik bir zaman diliminde kullanılabilir. Bu kez, bonuslar çift Incubator etkisinin yanı sıra normal miktarın iki katı XP ve Pokemon’u yakalamak için Stardust içerir. Bunların her birinin bölgelere göre ne zaman aktif olacağını aşağıda görebilirsiniz.

Niantic, Ocak ayında ilk Topluluk Günü’ne ev sahipliği yaptı ve o zamandan beri geliştirici her ay oyun için yeni bir etkinlik düzenledi. Diğer gerçek dünya Pokemon Go etkinliklerinden farklı olarak, bunlar genellikle sadece üç saat boyunca aktif olur. Bu süre içinde o ayın özellikli Pokemon’unu daha çok bulma şanısınız olur. Etkinlik sona ermeden önce belirli bir kriteri karşılıyorsanız, özel bir etkinliğe ayrıcalıklı olan hareket de öğrenebilirsiniz.

Yaklaşan Topluluk Günü’ne ek olarak, Go’da yeni bir Efsanevi Pokemon var. Cresselia, 4. Nesil oyunları Diamond ve Pearl’de tanıtılan Efsanevi Psychic-tipi, 18 Aralık’a kadar Raid Battle’da görünecek. Ayrıca Niantic, yakın zamanda yeni Mythical Pokemon Meltan‘ın etrafında dönen Özel Araştırma görev serisini de yayınladı.

Pokemon Go Topluluk Günü Bonus Programı

 – Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Hindistan: 1 Aralık 2018, 10:00 – 13:00

 – Amerika ve Grönland: 1 Aralık 2018, 11:00 – 14:00

 – Asya-Pasifik: 2 Aralık 2018, 12:00 – 15:00