Call of Duty: Black Ops 3 Sistem Gereksinimleri

Call of Duty: Black Ops 3 Sistem Gereksinimleri

Call of Duty: Black Ops 3

Call of Duty: Black Ops 3

Call of Duty: Black Ops 3, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Call of Duty serisinin on ikinci oyunu ve 2012 video oyunu Call of Duty: Black Ops 3’ün devamıdır. 6 Kasım 2015’te Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One’da piyasaya çıktı. Beenox ve Mercenary Technology tarafından geliştirilen ve çok oyunculu modları destekleyen özellik sınırlı bir sürüm PlayStation 3 ve Xbox 360’da piyasaya çıktı ve ayrıca bu platformlarda yayınlanan son Call of Duty unvanını aldı.

Black Ops 3, iklim değişikliği ve yeni teknolojilerden etkilenen bir dünyada Black Ops 2 olaylarından 40 yıl sonra 2065 yılında gerçekleşir. Seleflerine benzer şekilde, hikaye bir grup Black Ops askerini izliyor. Oyunun mücedele modu; daha büyük, daha açık seviyeli tasarım ve daha az koridor çekimi için 4 oyuncu kooperatif oyununu desteklemek üzere tasarlandı. Oyuncu karakteri siber olarak zenginleştirildiğinde, oyuncular çeşitli özel etkinliklere erişebilirler. Oyun ayrıca, tek başına bir Zombies moduna ve zombi olarak tüm düşmanların yerini alan bir “Nightmares” moduna sahiptir.

Black Ops 3’te oyuncu karakterinin görünümünü ve kıyafetini özelleştirebilir. Mücadele modu, mücadele boyunca ilerledikçe farklı silahlar ve envanter almak için kullanılmaları gereken tokenlerin kilidini açarak kendi ilerleme sistemini sunuyor. Oyun bir kurşunla vurulduklarında mağlup olacakları “gerçekçi” bir zorluk moduna sahiptir. Tüm mücadele görevlerini tamamlamak, oyuncuların yeni bir anlatı ile tüm mücadeleleri tekrarlayabileceği “Nightmares” modunun yanı sıra normal düşmanların çoğunu değiştiren zombileri de açacaktır.

Black Ops 3 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
 – İşlemci: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
 – Bellek: 6 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
 – DirectX: Sürüm 11
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 100 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX Uyumlu