Call of Duty: Black Ops 4 PS4 Multiplayer Beta Önyükleme Başlıyor

Call of Duty: Black Ops 4 PS4 Multiplayer Beta Önyükleme Başlıyor

Call of Duty: Black Ops 4 PS4 Multiplayer Beta

Call of Duty: Black Ops 4 PS4 Multiplayer Beta

PS4’teki “Call of Duty: Black Ops 4” beta sürümü için ön yükleme başladı; bu, şimdi indirebileceğiniz ve daha sonra başlayacak olan oyuna hazır olabileceğiniz anlamına geliyor. Multiplayer beta özeldir, bu yüzden belirli satış noktalarında ön sipariş vererek elde edilen bir kodunuz olmalıdır. Beta, PlayStation Store’dan indirilebilir ve 18.09 GB boyutundadır.

Call of Duty: Black Ops 4 özel çok oyunculu beta haftasonu 3 Ağustos’ta başlayacak ve 6 Ağustos’a kadar sürecek. İkinci bir beta haftasonu, 10 Ağustos ile 13 Ağustos arasında gerçekleşecek. İlk haftasonu PS4’e özelken, ikincisi PS4, Xbox One ve PC’de mevcut olacak. Programa göz atabilirsiniz.

Call of Duty: Black Ops 4 Özel Multiplayer Beta Tarihleri

PlayStation 4
 – Başlama: 3 Ağustos
 – Bitiş: 6 Ağustos

PlayStation 4 ve Xbox One
 – Başlama: 10 Ağustos
 – Bitiş: 13 Ağustos

PC Beta Erken Erişim
 – Başlama: 10 Ağustos

PC Açık Beta
 – Başlama: 11 Ağustos
 – Bitiş: 13 Ağustos

Daha önce piyasaya sürülen bir Black Ops 4 fragmanında görüldüğü gibi, çok oyunculu betanın bir grup silahı ve Treyarch’ın “Black Ops 4 için üretilmiş yepyeni bir oyun mekaniği” olduğunu söyleyen Nomad ve Prophet dahil 10 Uzmanı olacak. Beta’da ayrıca savaşmak için altı tane harita olacak ve bunlardan ikisi de beta sürümünde kamuoyuna açıklanacak.

Beta’da mevcut olan modlar, Team Deathmatch, Domination, Hardpoint ve Search & Destroy’u içerir. Control diye adlandırılan, iki statik hedefe saldıran ve savunan takımlar içeren yeni bir nesnel tabanlı mod da mevcut olacak.

Muhtemelen bu yılın Call of Duty‘ine en heyecanlı katkılarından biri de Battle Royale türünü ele geçirme serileri olan Blackout modudur. Blackout multiplayer beta sırasında oynanmayacak, ancak Activision Eylül ayında bunun için ayrı bir beta sunmayı planladığını söyledi.