Call of Duty: Black Ops 4 Ücretsiz Harita, Modlar, Blackout Güncellemesi ve Daha Fazlasını Ekliyor

Call of Duty: Black Ops 4 Ücretsiz Harita, Modlar, Blackout Güncellemesi ve Daha Fazlasını Ekliyor

Black Ops 4 Güncellemesi

Black Ops 4 Güncellemesi

Call of Duty: Black Ops 4 gelişmeye devam ediyor ve bu hafta oyun lezzetli ücretsiz içeriklerin eklenmesiyle bir kez daha değişecek. Battle Royale oyun modu Blackout‘taki bazı değişikliklerin yanı sıra, yeni bir harita varyantı, mod ve etkinlik de yolda.

İlk olarak, Contraband haritasının bir Hurricane varyantı, Stockpile adlı yeni çok oyunculu oyun moduyla birlikte geliyor. Geliştirici Treyarch, bunun oyuncuların rakiplerini yenmesi ve dog-taglerini bir depozito sitesine ulaştırması gereken Black Ops 3 modu Fracture‘un yeniden yapılanması olduğunu söylüyor. Black Ops 4‘ün çok oyunculu kısmı Shamrock & Awe adlı St. Patrick Günü etkinliğini de alıyor.

Blackout, haritasının bu hafta bahara güncellendiğini görüyor, bir Hardcore oyun modu da yolda. Bu, daha fazla cezalandırma deneyimi için zırhı, araçları, zombileri ve oyuncuların HUD’sini kaldırır.

Son olarak, Zombies Hellcatraz adlı yeni bir Gauntlet ile güncellenecek. Black Ops 4’ün Zombies kısmı aynı zamanda ana bilgisayar geçişine de sahip olacak ve umarız bir oyuncunun zayıf bağlantısı nedeniyle oyundan atılma ihtimalini azaltacaktır.

Değişikliklerin çoğu önümüzdeki birkaç saat içinde yayınlanacak, ancak bazıları şimdilik PlayStation 4’e özel.

Black Ops 4’ün Operation Grand Heist‘i, daha yeni başladı ve yeni bir Uzman ve üç silah ekledi. Blackout ürkütücü bir Ghost Town bölgesi kazanırken, bir başka Gauntlet Zombies’e geldi.