Call Of Duty: Black Ops Cold War Yama Notları Ortaya Çıktı

Call Of Duty: Black Ops Cold War Yama Notları Ortaya Çıktı

Treyarch, Call of DUty: Black Ops Cold War için oyunun 13 Kasım'da piyasaya sürülmesinden bu yana ilk defa büyük bir güncelleme yayınladı. Ve kısa bir bekleyişin ardından, yayınlanan yamanın notları da geldi.

Belki de en önemli detay, aşırı güçlü olan MP5'in zayıflatılması oldu. Bu güncellemeden önce geldi. ancak Treyarch'ın yama notlarında belirttiği gibi, bu güncelleme aslında MP5'teki değişiklikleri geri alıyor. Tüm bu değişiklikler, MP5'in temel etkili hasar menzili %33 oranına azaltıyor ve geri tepme ekliyor.

 

Diğer silahlar, FFAR1 (daha fazla geri tepme, azaltılmış maksimum hasar ve maksimum hasar menzili), M16 (azami hasar menzili ve ateş etme süresinin artması) ve tüm keskin nişancı silahları ayarlandı. Magnum ve M60 dahil olmak üzere bazı silahlar çeşitli detaylarda güçlendirmeler aldı.

Bazı belirli oyun modlarında da ince ayarlar (bombanın Ara ve Yok Et'te etkisiz hale getirilmesinin 7,5 saniyeden uzun sürmesi gibi), çökmeler ve diğer hatalar yapıldı. Aşağıda tam yama notlarını görebilirsiniz.

Oyuncular, oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana çeşitli sorunlar bildirdiler. Ek olarak, bölünmüş ekranda çok oyunculu oynamak zordur ve bazı kullanıcılar için mevcut dahi değildir.

Call of Duty: Black Ops Cold War 20 Kasım Güncelleme Yama Notları