Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered Göründü

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered Göründü

Oyun geliştiricileri ve yayıncıları genellikle devam etmekte olan projelerini göstermeye hazır oluncaya kadar gizlemeyi seçerler, ancak her zaman bu şekilde olmayabiliyor. Call of Duty Call: Modern Warfare 2 Remastered, Activision tarafından henüz açıklanmasa da, elimizde bir ipucu var.

The Pan European Game Information Board, resmen Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered: PEGI 18 için bir not vermiş bulunuyor. Şu anda, oyun yalnızca PlayStation 4 için derecelendirildi, bu nedenle Xbox One veya PC’lerin güncellenmiş bir sürüm alabilecekleri öngörülüyor.

 

Activision’ın Modern Warfare 2’nin yeniden yayınlanmasını planladığı haberi Call of Duty fanlarını şaşırtmadı. Call of Duty: Modern Warfare Remastered, 2016 yılında yeniden yayınlanan Call of Duty: Infinite Warfare paketinde yeni oyun konsolu grubuna geri döndü. Remaster çok başarılı oldu – Infinite Warfare eleştirmenlerin ve kullanıcıların puanlarını yitirirken – geliştirici gelecek sene ayrı olarak oyunu bıraktı.

Her durumda, başka bir Modern Warfare remasterı için yapılan zamanlama doğru görünüyor. Eğer Activision, Call of Duty serisindeki bir sonraki yeni sürümde yer almayı seçerse, bu yıl başlaması gerekir. Bir sonraki Call of Duty’nin arkasındaki geliştiriciler Twitter’da, franchise’a bir sonraki girişin “Modern” bir tetikçi olacağını söyleyerek, Call of Duty: Modern Warfare 4’ün seriye çıkacak bir sonraki oyun olduğunu düşünüyor. Bununla birlikte, Modern Warfare 2 Remaster henüz resmi olarak ilan edilmedi ve bir sonraki yeni sürümün ne olacağına dair resmi herhangi bir kelime bulunmadığından, oyuncular her iki sızıntıyı da süzgeçten geçirmeli.

 

En azından, PEGI incelemesi, Call of Duty: Modern Warfare 4’ün Modern Warfare 2’nin yeniden yapılanması olacağı yönündeki bir söylentiyi bertaraf etmiş gibi görünüyor. PEGI yönetim kurulu tarafından verilen ayrı bir derecelendirme incelemesinin muhtemelen Her iki oyunun da tek oyunculu kampanyaları arasında her zaman doğrudan bir bağlantı olsa da, iki oyunun ayrı bir varlık olduğu söylenebilir.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered’in henüz bir çıkış tarihi yok.