Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered'in Fragman'ı Sızdırıldı

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered'in Fragman'ı Sızdırıldı

      Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, Modern Warfare dosyalarında ortaya çıkmıştı. Oyun gündemine bomba gibi düşen olayından ardından yeni bir gelişme yaşandı ve Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered Playstation Store'da sızdırıldı.

      Playstation Store'da ortaya çıkan bu sayfa kısa bir süre içerisinde yayından kaldırılsa da Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered'in oyunun yarın yayınlanacağı ve Warzone paketiyle çıkacağı belli oldu. Geçtiğimiz günlerde de veri madencileri Call of Duty: Warzone ve Modern Warfare için yayınlanan güncelleme dosyalarını incelemişti. Bu incelemelr sonucunda ise serinin yeni oyununa ait bir görsel ortaya çıkmıştı.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered'in Sızdırılan Ekran Görüntüsü:

      Twitter'da Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered sızıntılarıyla adını duyurmuş bir hesap ise oyunu şu an oynayabildiklerini belirtti ve oyundan bir görüntü paylaştı. Ayrıca hesap yaptığı açıklama da serinin yeni oyununun yarın piyasaya sürüleceğini belirtti.

       Eğer ortaya tüm sızıntılar doğru çıkarsa serinin yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered'te sadece Modern Warfare 2'nin hikaye modu bulunacak.

İşte gün içerisinde sızdırılan Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered Fragmanı: