Call of Duty: Modern Warfare DLC İlk Olarak PS4’de Gelecek

Call of Duty: Modern Warfare DLC İlk Olarak PS4’de Gelecek

Call of Duty: Modern Warfare DLC

Call of Duty: Modern Warfare DLC

Son birkaç yıldır olduğu gibi, Call of Duty: Modern Warfare için yayın sonrası içerik, diğer sistemlere gelmeden önce ilk önce PS4‘te başlayacak. Bu, PlayStation’ın YouTube hesabında yayınlanan oyunun fragmanında onaylandı.

Mesajda şunlar yazıyor: “Yeni içeriği önce PlayStation 4’te oynayın. Yeni oynanabilir içerik, mevcut olduğunda, diğer platformlarda yayınlanmadan yedi gün önce PS4’te yayınlanacaktır.”

Activision, Black Ops 3 ile 2015’ten beri her yıl Sony ile anlaşarak ortaklık kurdu. Bu yüzden bu sürpriz bir durum değil. Ondan önce de Activision, Microsoft ile bir Xbox platformlarında Call of Duty DLC’yi yayınlamak için bir anlaşma yapmıştı.

Yeni Modern Warfare’de farklı olan şey, tüm yayın sonrası haritaların ücretsiz olacağıdır. Oysa Activision geçmişte bunun için ücret talep ediyordu. Ayrıca Modern Warfare için yeni olan bir şey daha PS4, Xbox One ve PC arasında çapraz oynatma desteğidir. 2007’de başlayan popüler alt markanın bir tür yeniden başlatması olan Modern Warfare 25 Ekim’de çıkacak.