Call of Duty:Modern Warfare İçin İki Yeni Kış Modu Yayınlandı

Call of Duty:Modern Warfare İçin İki Yeni Kış Modu Yayınlandı

      Geride oyun sektörü açısından çok hareketli bir yıl bırakırken, piyasaya sürülen oyunlar, tanıtılan oyunlar ve geliştirilen oyun konsolları çok ses getirdi. Şüphesiz 2019 yılının en çok konuşulan oyunlarından birisi Call of Duty: Modern Warfare oldu. Activision tarafından geliştirilen oyun, piyasaya sürülmesinin ardından rekor üstüne rekor kırdı. Özellikle satış rakamlarıyla ve elde ettiği gelirle uzun süre unutulmayacak bir performans sergiledi.

    Böylesine önemli bir başarı karşısında oyunu sürekli olarak geliştirmeye çalışan Activision ise oyuna yeni modlar ekleyecek. Yeni yılla birlikte oyun eklenecek olan modlar çok zevkli ve sınırlı süreli olacak.

Call of Duty: Modern Warfare Kartopu Modu

      Call of Duty: Modern Warfare’in geliştirici şirketi Activision tarafından geliştirilen ve oyuncuların beğenisine sunulan Snowfights modu, hareketli ve gergin geçen oyuna az da olsa eğlence katacağa benziyor. Modun mantığında ise, oyuncular kartopundan başka bir silaha sahip olamayacak ve bunlarla savaşacaklar. Üst düzey silahlara alışkın olan oyuncuların bu modda nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu.

Call of Duty: Modern Warfare Kartopu Modu

Call of Duty: Modern Warfare Drop Zone Modu

   Activision’ın geliştirdiği bir başka mod ise Drop Zone olarak belirlenmiş. Bu modun temelinde ise daha gerilimi yüksek ve geliştirilen diğer mod olan Snowfights’a göre daha şiddet içeren bir mod olacak. Bu modu oynayan oyuncuların kazanmaları için, oyunun göndereceği bakım paketi gelene kadar kendi bölgelerini korumaları lazım.

   Bunların yanı sıra Call of Duty: Mobile versiyonu’da yeniliklerden nasibini aldı. Call of Duty: Mobile’e giren oyuncular tamamen kış havasına bürünmüş bir oyunla karşı karşıya kalıyorlar. Oyuncular, Prop Hunt haritasında oynamak istediklerinde, alışkın oldukları görüntüden farklı bir görüntüyle karşılaşacaklar. Winter Raid olarak isimlendirilen bu tema Call of Duty: Mobile versiyonuna tamamen kış havası katacak.

     Oyuna getirilen Snowfights ve Drop Zone modları 31 Aralık 2019 tarihine kadar aktif olacak. Call of Duty: Mobile için yayınlanan Winter Raid teması ise 29 Aralık 2019 tarihine kadar deneyimlenebilecek.

Call of Duty: Modern Warfare Drop Zone Modu