Call of Duty: Warzone'da ki 'Okay' Emote'u Kaldırıldı

Call of Duty: Warzone'da ki 'Okay' Emote'u Kaldırıldı

 Infinity Ward ve Raven Software şirketlerinin ortaklaşa geliştirdikleri ücretsiz bir açık dünya battle royale oyunu Call of Duty: Warzone, 10 Mart 2020 tarihinde  Activision tarafından PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için yayınlandı. 

 Call of Duty: Warzone'da ki tamam anlamına gelen komut bir anda kaldırıldı. Ayrıca  Activision kaldırılan emote hakkında herhangi bir açıklama da yapmadı. Ücretsiz açık dünya battle royale oyunlarından biri olan ve oldukça fazla bir oyuncu kitlesi barındıran  Call of Duty: Warzone, gerçek anlamda bir hayatta kalma oyun deneyimini sunuyor.

 Oyunu oynayan oyunseverlerin bir süre sonra 'Okay' yani tamam anlamına gelen emoteyi kullanamadıklarını farketmişler. Bunun üzerine oyunun 'Okay' emoteusunu kaldırıldığı anlaşıldı. Bunun üzerine açıklama yapmayan geliştirici şirket sessiz kalmayı tercih etti. Yapılan bir söylentiye göre bu olayı son zamanlarda ABD'de yaşanan ırkçılık karşıtı elemlerden dolayı oluştuğu söyleniyor. Bunun nedeni ise 'Okay' işaretinin beyazlar için güç gösterisi ifade ettiği düşünülüyor.