Call of Duty World at War Sistem Gereksinimleri

Call of Duty World at War Sistem Gereksinimleri

Call of Duty: World at War

Call of Duty: World at War

Call of Duty: World at War, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Kasım 2008’de Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Call of Duty serisinin beşinci ana oyunudur ve ortamı tekrar II. Dünya Savaşı’na döndürür. Oyun aynı zamanda Black Ops serisinin hikaye hattının ilk isim başlığıdır. World at War II. Dünya Savaşı ayarlarında kalırken, farklı hikaye sürümleri aldı. Daha sonra seride devamı gelen zombiler modunu içeren serideki ilk oyundu. Glu Mobile tarafından Windows Mobile sürümü de kullanıma sunuldu.

Mücadele modundaki anlatı, Amerika Birleşik Devletleri, Japonya İmparatorluğu, Sovyetler Birliği ve Nazi Almanyası’nı içeren II. Dünya Savaşı’nın Pasifik ve Doğu Cephesi sahnelerine odaklanıyor. Oyunun çok oyunculu bileşeni, çeşitli oyun modları ve oyuncunun ilerledikçe, Call of Duty 4’e benzer ve birçok Call of Duty oyununda tekrarlanan, ilave silahların ve ödüllerin kilidini açmasını sağlayan bir seviyeleme sistemi içerir.

World of War, önceki Call of Duty oyunlarına göre daha olgun temalar içeriyor ve açık uçlu, oyuncuya hedeflerini tamamlamaları için birçok yol sunuyor. Ancak genel olarak serinin önceki yinelemeleri gibi oynanıyor. Oyuncular AI kontrollü ekip arkadaşlarıyla birlikte savaşıyor. Oyundaki görevler sırasında koruma ateşi sağlayarak, düşmanları vurarak ve giriş için odaları temizleyerek yardımcı olurlar.

World at War’ın çok oyunculu deneyimi, Call of Duty 4: Modern Warfare’de oluşturulana benzer. Oyunun tüm sürümleri benzer bir oyun ve sıralama sistemi kullanıyor. Takım deathmatch’ı ve bayrak ele geçirme dahil altı çok oyunculu modu vardır.

Call of Duty: World at War Sistem Gereksinimleri

 – İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
 – İşlemci: Pentium 4 @ 3 GHz/AMD 64 3200+
 – Bellek: 512 MB (Vista için 1 GB)
 – Ekran Kartı: 256 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon X1600)
 – DirectX: Sürüm 9.0c
 – Depolama: 8 GB Boş alan