Call of Duty: WW2 DLC Çıktı

Call of Duty: WW2 DLC Çıktı

Call of Duty: WW2 The Resistance DLC

Call of Duty: WW2 The Resistance DLC

PS4’teki Call of Duty: WW2 oyuncuları oyunun ilk DLC paketini Ocak ayından bu yana elde edebildi, ancak Activision’ın Sony ile olan anlaşması nedeniyle Xbox One ve PC oyuncuları beklemek zorundaydı. The Resistance DLC bugünden itibaren tüm oyuncular için geçerli.

DLC; Valkyrie, Antropoid ve Occupation olarak adlandırılan ve II. Dünya Savaşı’ndaki direniş hareketi sonrasında temalı birkaç yeni çok oyunculu harita ile birlikte geliyor. Ayrıca, Fransız direniş üyelerini kurtarmak için görevlendirdiğiniz yeni bir Savaş modu haritası Operasyon Intercept’i de deneyebilirsiniz.

Nihayet, paket The Darkest Shore başlıklı yeni bir Nazi Zombies moduyla geliyor. The Darkest Shore, normal zombi öldürme oyununa ek olarak yeni silahlar, daha akıllı zombi ve sis etkisi de ekliyor.

Genişleme, $50/£40/AU $65 fiyatındaki Call of Duty: WWII sezon geçişine dahildi. Ayrıca ayrı olarak $15/£11.59/AU $20.45 fiyatından alabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç ay içinde yeni bir DLC paketinin büyük olasılıkla duyurulacağını tahmin etsek de, Call of Duty: WW2 için gelecekte neler olacağına dair bir haber yok.

Kaynak: 1