Call Of Duty: WW2 İlk DLC Paketi Fragman

Call Of Duty: WW2 İlk DLC Paketi Fragman

Call Of Duty: WWII – The Resistance DLC 1

Call Of Duty: WWII - The Resistance DLC 1

Call of Duty: WWII’nin ilk DLC paketi yakında piyasaya çıkacak ve oyuna oldukça büyük bir katkısı olacak gibi görünüyor. DLC; Axis işgaline direniş ve tutsak kurtarmaya dayalı bir Savaş modu haritasına odaklanan bir temayla, muhtemelen ciddi bir ses tonunda olacak. Ancak, paketin yeni fragmanı kesinlikle pek ciddi değil gibi.

Geçmişteki aksiyon fragmanlarını takiben, bu fragmanda oyun hakkında biraz fazla tutkulu olan bazı Call of Duty hayranları var. Kendi direnişlerini gerçek dünyada planlamaya başlarlar, ancak işgalcilerin kim oldukları tam olarak bilinmiyor. Fragmanı izleyebilirsiniz.

Call Of Duty: WWII – The Resistance DLC 1 Fragman

Paket; Valkyrie, Anthropoid ve Occupation adı verilen üç normal çok oyunculu harita ile birlikte gelecek. Ayrıca Resistance savaşçılarını kurtarmak ve kaçmak için bir taraf gerektiren Operation Intercept başlıklı yeni bir Savaş modu haritası bulunuyor. Son olarak, paket yeni bir Nazi Zombi modu The Darkest Shore ile gelecek.

Resistance DLC, 30 Ocak’ta PS4 için gelecek. Her zamanki gibi diğer platformlar için henüz kesin tarihini bilmiyoruz, ama Call of Duty DLC genellikle bir ay sonra Xbox One ve PC için geldi. Yine o şekilde olacaktır. Call of Duty: WW2‘nin 50 dolarlık sezonluk kartına sahipseniz bu DLC dahil edilir, ancak 15 dolar karşılığında ayrıca satın alabilirsiniz.

Kaynak: 1