Call of Duty: WWII’den ilk görseller sızdırıldı.

Call of Duty: WWII’den ilk görseller sızdırıldı.

Activision Call of Duty:WWII’yi sadece içerik vermeden duyurdu. Şirketin planı asıl büyük şovu 26 Nisan’da yapmaktı fakat; kısa zamana kadar tabi. Artık gelmek üzere olan birincil kişi savaş oyunun 3 ayrı fotoğrafına ulaşabilirsiniz.

Reddit kullanıcısı Braderz_12, Call of Duty web sitesinin oturum açma sayfasındaki GameSpot vasıtasıyla görülen görüntüleri fark etti. Bu görseller çok bilgi vermese de Thompson yarı-otomatik tüfeğini oyunda tekrar görmek güzel. Ancak, sitedeki fotoğraflara göz atmayı umuyorsanız, görüntüler değiştirilmiş gibi görünüyor.

Bunun üzerine, Amazon, Call of Duty: İkinci Dünya Savaşı için hazırlanmış bir afiş koydu ve bu duyuruda görülen askerle aynı görüntüye sahip. Bununla birlikte, bunun son resim olduğundan da emin olamayız. Umarım öyle değildir. Her şey, özellikle de 2. Dünya Savaşı logolarına bakmak biraz zor, hepimiz altının şatafatlı bir renk olduğunu biliyoruz, ancak askerin kaskında yeterince iyi durmamış.

Call of Duty: İkinci Dünya Savaşı’nın dünyaya duyurulması 26 Nisanda saat 12.00’da olmak üzere belirlendi. Neyin gösterileceğine dair bir haber yok, ancak tarih, herhangi bir gösterge olursa, kampanyayı vurgulayan bir fragman gelmesi muhtemel. Bildiğimiz Sledgehammer Games’in oyunu geliştirmeye devam ettiği. Şahsen stüdyonun eski adı olan Advanced Games oyunlarını seven biri olarak ben geliştiricinin İkinci Dünya Savaşı ile neler yapabileceğini merak ediyorum. İster resmi olsun ister sızıntı bilgiler geldikçe sizleri güncel tutmaya özen göstereceğiz.