Capcom Yöneticisi, Marvel vs Capcom: Infinite’ i Almak ve Oynamak Daha Kolay Olacak Diyor.

Capcom Yöneticisi, Marvel vs Capcom: Infinite’ i Almak ve Oynamak Daha Kolay Olacak Diyor.

Marvel vs Capcom: Infinite PC’de bu yıl piyasaya çıktı ve Capcom Avrupa Genel Müdürü Stuart Turner, yaptığı bir röportajda “savaş türlerine büyük bir giriş” olacağını söyledi.

Turner, röportajda Street Fighter V’in yayınlanan en iyi oyun olmadığını belirtti. Ancak “içerik mevsimi” ile beraber “çok iyi bir konumda olduğunu” ve birkaç yıldır planlanan desteğe inandığını belirtti. Street Fighter V en karmaşık dövüş oyunu değilken, daha teknik ve hardcore bir topluluğa hitap ediyor; fakat Marvel vs Capcom: Infinite daha erişilebilir olacak gibi duruyor.

Aslında, yeni izleyiciler getirmek, onların temel fanbazını mutlu etmek Capcom’un yeni hedefi gibi görünüyor. Dövüş oyunları, özellikle başlamış olanlar için karmaşık ve hoş karşılanmayan oyunlar olarak bilinir; Bazı oyunlar kendi sistemlerini öğretiyorlar. Ayrıca 90’lı yılların başlarında, oyuncuların oyundan oyuna geçmesiyle derin kökleri tohumlanmış. Ayrıca 90’lı yılların başlarında, oyuncuların oyunlardan oyuna geçmesiyle derin kökleri tohumlanmış, kendi yeteneklerini yol boyunca geçen her yeni tecrübeye göre şekillendiren bir tür. Turner, Capcom’un her zaman oyunlarına yeni oyuncular getirmeye çalıştığını ve bu nedenle geçmişte SNK, Namco ve Marvel gibi şirketler ile işbirliği yaptığını söylüyor. Bu sayede, savaş türünü sağlıklı tutmak mümkün olmuştur.

Turner, “Marvel vs Capcom, bir bütün olarak mükemmel bir giriş yaparak tarife şak diye uyuyor, çok daha basit ve teknik olarak almak ve oynatmak daha kolay” diye açıkladı. Ardından da “Belli ki Marvel Evrenden dünyadaki en tanınmış karakterlerden bazılarına sahip, özellikle de getirmek istediğimiz yeni yeni izleyici kitlesine çok cazip gelenlerine sahip.” diye ekledi. 

Marvel vs Capcom: Infinite’in henüz çıkış tarihi belirlenmedi, ancak Ultimate Marvel vs Capcom 3’ü şu anda bilgisayarda oynayabilirsiniz.