CD Projekt Red, Avrupa'nın En Değerli İkinci Oyun Şirketi Oldu!

CD Projekt Red, Avrupa'nın En Değerli İkinci Oyun Şirketi Oldu!

     Oyun dünyasının son yıllardaki en başarılı şirketlerinden birisi olan CD Projekt Red, bu müthiş yükselişini devam ettiriyor. Yaklaşık 26.9 milyar PLN'lik oldukça yüksek piyasaya değerine sahip olan CD Projekt RED, son haftalarda dünya genelinde meydana gelen krize rağmen büyümeye devam ediyor.

      The Witcher gibi oldukça başarılı bir serinin geliştiriciliğini yapan CD Projekt RED, Cyperpunk 2077 ile çok daha büyük başarılar elde edecek gibi duruyor. Avrupa'nın en başarılı ve en değerli oyun şirketi olan Ubisoft'tan sonra en değerli ikinci oyun şirketi olan CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'in piyasaya sürülmesiyle birlikte değerini daha da artırması bekleniyor.

       

      Bildiğiniz üzere geçtiğimiz CD Projekt Red, geçtiğimiz haftalarda tüm dünyayı etkisi altına alarak binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs ile mücadele için 950.000 dolar bağış yapmıştı. 

       Ayrıca Cyberpunk 2077 ile ilgili bir açıklamada yapan şirket, oyuncuların son zamanlarda birkaç fragman ve detay haricinde henüz bir şey görmediklerini söyledi. Kısaca şirket önümüzdeki günlerde oyuncuları heyecanlandıracak adımlar atabilir.