CD Projekt Red Yeni Cyberpunk 2077 Fragmanını Parça Parça İnceliyor

CD Projekt Red Yeni Cyberpunk 2077 Fragmanını Parça Parça İnceliyor

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 E3 fragmanını bölümlere ayıran sürekli bir blog dizisi başlattı. Geliştiricinin hesaplamasıyla, “E3 2018 karavanındaki hemen hemen her sahne, kendi hikayesini anlatıyor”. E3 2018’den ve daha fazlasından öğrendiğimiz her şeyi bir araya getirirken geliştiricinin kendisinden haber almak her zaman güzeldir.

Geliştirici yazıda, “E3 2018 fragmanı, CD Projekt Red’deki tüm geliştirme ekibinin sıkı çalışmasının bir sonucudur ve yıllar içinde yapılan konsept sanatına dayanmaktadır.” diye açıklıyor. Bu konsept çalışması oyunun web sitesinde mevcuttur ve fragmanın başlangıçlarını gösterir.

CD Projekt Red‘in ilk karesi, fragmanın açılışı Night City‘dendir, 20 saniyelik incelemedir.

CD Projekt Red, “Night City, Kaliforniya eyaletinde, şirketler tarafından yönetilen bağımsız bir megakenttir. Coğrafi olarak Amerika Birleşik Devletleri sınırları içinde iken, Kaliforniya ve ABD yasalarının tamamen dışında kalıyor. Yıllar boyunca, şirket çatışmaları ve çete savaşları tarafından parçalandı. Ayaklanmalar ve şiddet kenti ele geçirirken umutsuzca hayatta kalmaya çalışıyorlar.

Kent kendisi bir insanlık anıtıdır. Dünyanın en iyi şehri olmalıydı, yerden inşa edilmişti. Teknoloji, ağır gelişmesine rağmen sorunları gerçekten çözmedi. Bunun yerine, daha çok arttırdı.” diyor.

İkinci kare, 45 saniyelik işaretin etrafında bir cyborg ile müsabakayı tartışıyor.

Geliştirici, “2077’de, toplum büyük ölçüde uçaklara ve robotlara bağımlıdır. Basit kameralı uçaklardan, canlı beslemeyi kayıt edip aktarabilen, büyük tıknaz yaratıklara, depo makinelerine ve eğitim botlarına kadar. İnsanların sokakları süpüren devasa otomatik çöp toplayıcılarını veya robotlarını görmesi alışılmadık bir durum değil. Ya şirketler tarafından üretilen ya da çalınmış parçalanmış teknoloji parçalarından bir araya getirilen kitle, her iki ekonomi sektöründe de büyük bir rol oynamaktadır ve Night City’deki insanların hayatına günlük bir katkı sağlamaktadır.

Toplu taşıma hizmetlerinin çoğu, ister tren, metro veya otobüs olsun, otomatik araçlarla gerçekleştirilmektedir. Bu araçlar, kendi aralarında, düzenlemeler yapmak ve davranışlarını buna göre düzeltmek için birbirleriyle iletişim kurabilen varlıklardır.” diyor.

Cyberpunk 2077’nin E3 fragmanını inceleyebilirsiniz.

Cyberpunk 2077 Fragman