Çıkalı 5 Yıl Olmasına Rağmen GTA 5 En Çok Satan PS4 Oyunu Oldu

Çıkalı 5 Yıl Olmasına Rağmen GTA 5 En Çok Satan PS4 Oyunu Oldu

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

En Çok Satan PS4 Oyunu GTA 5

En Çok Satan PS4 Oyunu GTA 5

Rockstar’ın açık dünya aksiyon oyunu Grand Theft Auto V bir satış gücü olmaya devam ediyor. Sony, aylık ABD PlayStation Store satış listelerini yayınladı ve oyun, ay boyunca PlayStation 4’ün en çok satan oyuncusu oldu. Daha etkileyici olanı, Rockstar’ın oyununun ABD’deki PS4 listelerinde üst üste 2 ay birinci sırada yer almasıdır.

Belki GTA V‘deki yenilenmiş ilginin Red Dead Redemption II ile geçit promosyonları ile ilgisi olabilir. GTA Online için yeni After Hours DLC de, ay boyunca oyunu almaları için bir neden olmuş olabilir. Durum ne olursa olsun, GTA 5, daha da büyümeye devam eden büyük bir hit.

Take-Two’ın son sayısıyla, oyun yaklaşık 100 milyon kopya sattı, bu da onu insanlık tarihinde en başarılı eğlence parçalarından biri haline getirdi. Ayrıca oyun GTA Online’daki sayısız mikro ödemeden daha fazla para kazanıyor. Take-Two, GTA Online’ın “mikro-ödemelerden gelen parayla ilgili olarak “vermeyi sürdüren armağan” diyor.

Temmuz ayında ABD’deki en iyi 5 PS4 oyunu; Rocket League, No Man’s Sky, FIFA 18 ve Destiny 2 içeriyor. Ayrıca Fallout 4, Darksiders Warmastered Edition, Need for Speed, Minecraft ve Horizon: Zero Dawn’ı da en iyi 10 listesinde görebilirsiniz. GTA 5 indirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.

Temmuz 2018 PlayStation Store’da En Çok Satan Oyunlar Listesi

01. Grand Theft Auto V
02. Rocket League
03. No Man’s Sky
04. FIFA 18
05. Destiny 2
06. Darksiders Warmastered Edition
07. Minecraft
08. Fallout 4
09. Need for Speed
10. Horizon: Zero Dawn Complete Edition