Conan Exiles’i Steam’de Ücretsiz Oynayın

Conan Exiles’i Steam’de Ücretsiz Oynayın

PC oyuncularının indirilecek ücretsiz oyunlara gelince çok fazla seçeneği var. Bu sadece tanıtımın büyük bir hız kazanması için elbette.

Conan Exiles’ın de Steam’de ücretsiz oynanabilecek bir hafta sonu geçirdiğini duyurması da bundan kaynaklıdır.

Tüm platformlarda oyuna gelen ücretsiz bir güncellemeyi de içeren devam eden ilk yıl dönümü kutlamalarının bir parçası.

Ve sadece bu değil, aynı zamanda Riddle of Steel adlı yeni bir DLC’yi satın almak mümkün ve DLC oyunun genel içeriğine katılıyor.

Bu yüzden, geçmişte Conan Exiles’ı oynamış olsanız bile, tekrar denemeye değer olması için yeterli yeni içerik bulunuyor.

 

Conan Exiles için düzenlenen Steam oyun etkinliği bugün başladı ve 12 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek.

Bununla birlikte, oyunu satın almaya karar verirseniz 20 Mayıs’a kadar %50 indirimli fiyat üzerinden 54,50 TL’ye kalıcı olarak sahip olabilirsiniz.

 

Funcom CEO’su Rui Casais, “Yıldönümü için biraz farklı bir şey yapacağımızı düşündük” dedi.

“Oyun, 1930’larda Robert E. Howard tarafından yaratılan dünyaya ve daha sonraki çizgi romanlara dayanmasına rağmen, filmler çok büyük bir tarikattan hoşlanıyor.”

“Bugün Conan-hayranlarının çoğu, Schwarzenegger’in Barbar Conan’daki çığır açan rolü olmasaydı, Howard’ın çalışmalarını muhtemelen hiç duymamış olurdu.”

“Bu nedenle, en çok satan oyunumuzun yıldönümünü Schwarzenegger, Thulsa Doom-aktör James Earl Jones ve benzerlerine saygı göstererek birleştirmenin iyi bir fikir olacağını düşündük.”

“Bu beni Steam Free Weekend’i duyurmaktan daha çok mutlu ediyor, böylece herkes oyunun nasıl geliştiğini ücretsiz olarak görebiliyor.”

Bugün Funcom tarafından onaylandığı gibi, ücretsiz güncelleme oyuna yepyeni bir zindan, yeni evcil hayvan türleri ve birkaç NPC yerleşimi ve şehri için tam bir yenileme ekliyor.

Oyuncular bu yamayı indirdikten sonra popülasyon değişiklikleri yaptığını, yeni patronlar eklediğini ve yeni ganimet ve ödüller kazandığını da fark edebilirler.

Sunken City, yüksek seviyedeki oyuncuların, içinde gizlenen kötülüklere karşı kötülüklerini sınamalarını amaçlayan yepyeni bir zindandır.

 

Oyuncuların şehre Dagon’un Embrace’inde bulunan bir tekne ile seyahat etmesi ve çeşitli dönüşüm durumlarında çeşitli Deep Ones’in yanı sıra Dagon Kültü üyeleri tarafından doldurulan Sunken City’i keşfedecekler.

Bu arada, yeni DLC, Conan olarak Arnold Schwarzenegger’in yeni heykelleri ve figürlerinin yanı sıra, ilk filmdeki hatıra boyası ve diğer dekoratif eşyaların ikonik kasklarını da içeriyor.

 

Riddle of Steel genişlemesinin, Funcom’un 2019 için planladığı dört aşamalı DLC’nin bir parçası olmadığı ve bu nedenle 2. Yıl Sezonu Geçidine dahil edilmeyeceğini de belirtelim.

Riddle of Steel indirimden sonra PC’de 109,00 TL karşılığında satışa sunulacak ve kısa bir süre sonra Xbox One ve PlayStation 4’te de gelecek.

Oyunun sistem gereksinimlerine buradan ulaşabilirsiniz.