Crew 2 Ne Zaman Çıkacak? Yayın Tarihi ve Ön Sipariş Bonusları Açıklandı

Crew 2 Ne Zaman Çıkacak? Yayın Tarihi ve Ön Sipariş Bonusları Açıklandı

Crew 2 Ne Zaman Çıkacak

Crew 2 Ne Zaman Çıkacak

Yayın tarihi ile başlayarak, açık dünya oyunu 16 Mart 2018’de Xbox One, PlayStation 4 ve PC’ye geliyor. 

Bununla birlikte bir beta, lansman öncesinde çıkacak gibi, oynamak için o kadar beklemek zorunda kalmayabilirsiniz. Betayı oynamak için Crew 2 web sitesine buradan kayıt olabilirsiniz. 

Crew 2‘de “motor sporları için tamamen yeniden şekillendirilen” “açık dünya ABD” yi dolaşabilirsiniz. Tekne ve uçaklar da olduğu için, oyunda kullanabileceğiniz araçlar sadece araba değil. Oyunda dört ana motor sporu kategorisi vardır: sokak yarışları, off-road, pro ve freestyle, her biri kendi “derin” seçenekler ve “geniş araç türleri” kümesine sahiptir. 

Ubisoft tarafından “Fast Fav” özelliği olarak anılacak olan kara, su veya hava tabanlı araçlar arasında anında geçiş yapabilirsiniz. Ubisoft’un sağladığı bir örnek, San Francisco‘daki Golden Gate Köprüsü’nün arabayla sürüp sonra bir bota geçilebilir. Eğer bir dalgayı araaknıza alırsanız uçakla uçabilirsiniz. 

Crew 2’nin ön sipariş bonuslarına gelince, bunlar tahmin ettiğiniz gibi ekstra araba içerir. Ayrıca, ön sipariş verenler, oyunun resmi çıkış tarihinden üç gün önce 13 Mart’ta oynamaya başlayabilirler. Ayrıca Crew 2’nin Golden sürümü de yolda. Aşağıda Crew 2’nin ön sipariş bonuslarının özetini, Deluxe ve Gold sürümlerini inceleyebilirsiniz. 

 – Crew 2’nin herhangi bir versiyonunu önceden sipariş etmek, Mercedes-AMG C 63 Touring Car 2016 ve Harley-Davidson Iron 883 2017 ile birlikte gelen Legendary Motors Pack’i almanızı sağlar. 

 – 70 dolarlık Deluxe Edition, Legendary Motors Paketi ve Motorsports Deluxe Paketi ile birlikte geliyor. Bu, Ford F-150 Raptor Yarış Kamyonu 2017, Abarth 500 2008 Monster Kamyon Sürümü, Pilatus PC-21 aerobatik uçak ve karakterinizin giymesi için üç “benzersiz yarış kostümü” içeriyor. 

 – Gold Edition, 13 Mart’ta çıkıyor ve sezonluk geçiş, Legendary Motors Paketi ve Motorsports Deluxe Paketi ile birlikte geliyor. Gold sürümünün dijital versiyonu 100 dolar ve fiziksel sürüm (aynı zamanda bir çelik kitiyle birlikte verilir) maliyeti ise 110 dolardır.