Crysis 2 Sistem Gereksinimleri

Crysis 2 Sistem Gereksinimleri

Crysis 2

Crysis 2

Crysis 2, Electronic Arts tarafından yayınlanan ve Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için Mart 2011’de piyasaya sürülen, Crytek tarafından geliştirilen bir birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun Crysis serisinin ikinci ana oyunu, 2007 video oyunu Crysis ve onun genişlemesi olan Crysis Warhead devamıdır. Hikaye, Peter Watts’a danışılmış ve oyunun yeni bir uyarlaması Richard Morgan tarafından yazılmıştır.

Crysis 2, birinci şahıs nişancıdır. Oyuncu, Alcatraz denilen Force Recon Marine rolünü üstlenir. Selefine benzer şekilde, silah ve yetenekleri kişiselleştirme özgürlüğü sağlar. Crytek, gerçek bir orman ortamında Far Cry ve Crysis gibi başka bir oyun seti yapmaktan kaçınmak istedi. New York bir “şehir ormanı” olarak adlandırıldı. Kentsel atmosfer, ilerleyen ve planlanan saldırılarla ilgili yeni seçenekler sunar. Oyuncular, yer ve binalar ile tahrip olmuş bir şehir manzarası arasında gezinebilirler.

Takım işlevselliği kolaylaştırıldı; Kullanıcı istediği zaman çoklu modlar eşzamanlı olarak kolayca kullanılabilir. İlk takımın Gücü ve Hız Modları yeni Güç Modunda birleştirildi, takım dürbünleri gelişmiş bir Taktik moduyla yükseltildi, Cloaking Cihazı daha fazla duyusal girdi ve sessiz melee gizlilik öldürmelerine izin verecek şekilde değiştirildi ve yeniden adlandırıldı. Stealth Mode, Zırh Modu, az kısıtlanmış bir çeviklik ve sürekli azalan enerji seviyesi haricinde, az çok olduğu gibi bırakıldı.

Crysis 2 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: En son Servis Paketi kurulu Windows XP, Vista veya Windows 7
 – İşlemci: Intel Core 2 Duo 2Ghz , AMD Athlon 64 x2 2Ghz veya daha iyisi
 – Bellek: 2GB
 – Sabit Disk Alanı: 9 GB
 – Ekran Kartı: 512Mb RAM’li NVidia 8800GT veya daha iyisi, 512Mb RAM’li ATI 3850HD veya daha iyisi
 – Ses: DirectX Uyumlu Ses Kartı
 – DirectX®: 9.0c