CS: GO Battle Royale Modu Danger Zone

CS: GO Battle Royale Modu Danger Zone

CS: GO Danger Zone

CS: GO Danger Zone

Fortnite‘ın devasa başarısı ve genel olarak battle royale oyunları, piyasadaki en büyük nişancıların bazıları modu kendi başlarına sunmalarını sağladı. Call of Duty: Black Ops 4 Blackout‘u tanıttı, Battlefield V ise önümüzdeki yılın başında Firestorm‘u yayınlayacak. Ve şimdi Valve‘in hala çılgınca popüler olan ve Steam‘in en çok oynanan üç oyunu arasında yer alan oyunu Counter-Strike: Global Offensive, Danger Zone adı verilen bir şeyi tanıtıyor.

Bu hareket, GO‘nun ücretsiz bir oyun haline gelmesiyle çakışıyor. Danger Zone tüm oyunculara açıktır ve “CS: GO‘nun oyuncuların kendi zekasını, yeteneklerini ve kaynaklarını bitirmek için kullandığı taktiksel oyun modu olan hızlı tempolu battle royale oyun modu.” olarak tanımlanmıştır. CS: GO’yu indirip ücretsiz oynamak için CS: GO Ücretsiz konumuza göz atabilirsiniz.

Mevcut GO çerçevesine dayalı bir şeyden bekleneceği gibi, maksimum oyuncu sayısı rakip oyunlarda görülen 100’den çok daha düşüktür. Danger Zone maçları, 18 oyuncuyu (iki veya üç kişilik bir takımla oynarken) veya 16’yı (solo oynarken) içerir. Oyun, temel battle royale öncülünü takip eder, oyuncular Blacksite olarak bilinen bir haritaya girerler ve son ayakta kalan olmak için savaşırlar. Maçlar Valve’nin tahmini ile yaklaşık 10 dakika sürer.

Bu, deneyimin daha önce gördüğümüzle tamamen aynı olduğu söylenemez. Oyuncular, anlaşmaları tamamlayarak, kasaları açarak ve rehineleri kurtarma bölgesine taşıyarak maç boyunca nakit para kazanırlar. O parayı daha sonra hayatta kalmanıza yardımcı olmada kullanabileceğiniz donanım (drone ile teslim edilir) elde etmek için kullanılır. Ayrıca, düşman teslimatlarını, düşman yerleri izleme veya tehlikeli bölgenin bir sonraki kapanışın önizlemesi gibi farklı avantajlar sağlamak için yükseltilebilen bir tablete de erişebilirsiniz.

Danger Zone, GO’dan aynı silahları ve donanımı kullanır. Valve, “aynı davranışa ve hasara sahip olduklarını” söyler. Fakat oyuncuların sağlığı 120’ye kadar çıkabilir.

Şimdi Steam’de ücretsiz olarak CS: GO’yu indirebilir ve oynayabilirsiniz. Oyuna zaten sahip olan oyuncular şimdi Prime Statüsü’ne yükseltilirken ücretsiz oynayabilirler. Yeni gelenler de 15 dolar karşılığında Prime Statüsü’ne yükseltebilirler. Prime Statüsü’ne sahip olanlar ücretsiz silah skini almaya hak kazanır; Souvenir MP5-SD | Lab Rats. Bu sınırlı bir süre için geçerlidir. Bunu elde etmek için öncelikle Danger Zone’nda 250 XP kazanmanız gerekir. XP, düşmanları öldürerek, hedefleri tamamlayarak ve hayatta kalarak biriktirilir.