CS GO Harita Nasıl Yüklenir

CS GO Harita Nasıl Yüklenir

CS GO Nedir?

Counter Strike Global Offensive, diğer serileriyle özdeşleşmiş ve fps tabanlı, birinci şahıs bir video oyunudur. Oyunda amaç rakiplerinizi öldürmek ve oyunu kazanmaya yönelik oynamaktır. Oyunda birden fazla oyun modu bulunmaktadır; resmi eşleşmeden tutun, ölüm maçına, silah yarışına, yıkım’a kadar giden oyun modları oyun içerisinde mevcut. Oyunda sadece bu modlarda oynamak zorunda değilsiniz; isterseniz değişik haritalarda, farklı oyun modlarında, farklı sunucularda oynayabilirsiniz. 

Atölye Nedir?

Steam merkezinde bulunan atölye, oyuncuların, başka oyuncuların yaptığı eklentileri, haritaları, silahları indirebileceği bir ortam. Atölye sayesinde birçok işi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Atölyeler sadece Counter Strike Global Offensive için değildir, bunu unutmayın. Atölye, tüm oyunlarda mevcuttur ve bahsettiğim indirme işlemi diğer oyunlar içinde geçerlidir.


CS GO Harita Nasıl Yüklenir?

Counter Strike serisinin profesyonel oyuncuları genel olarak harita bazlı antrenmanlar yaparlar. Oyun içerisinde sürekli olarak kendilerini geliştirebileceği bir harita seçerler ve o haritada oynamaya başlarlar. Bu oyuncular, antrenmanlarını genellikle harita indirme işleminden gerçekleştiriyorlar. Haritalarını indiriyorlar, haritalarına giriyorlar, antrenman yapıyorlar. Sizlerde oyun içerisinde kendinizi geliştirmek istiyorsanız harita indirme işlemini kullanabilirsiniz. İndireceğiniz harita türü tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış. Harita yüklemek için “CS GO” atölyesini kullanmamız gerekiyor. Stem üzerinde bulunan “atölye” kısmına tıklayarak, Steam’in atölye bölümüne ulaşabilirsiniz. (Topluluk > Atölye > CS GO) Bahsi geçen atölye bölümünden istediğiniz bir haritayı seçip, “Abone Ol!” butonuna bir kere tıkladığınız taktirde haritayı özel eşleşmelerde kullanabilirsiniz.

Resimli Anlatım

Image

atölye.png

abonse.png

Konumuz buraya kadardı, okuduğunuz için teşekkür ederim.