CS: GO Ücretsiz Oynanabilir Oldu

CS: GO Ücretsiz Oynanabilir Oldu

CS: GO Ücretsiz

CS: GO Ücretsiz

Valve’in popüler taktik nişancısı, Counter-Strike: Global Offensive ücretsiz oynanabilir oldu. Yeni Danger Zone battle royale modunun piyasaya sürülmesinin yanı sıra, yayıncı, Steam kullanıcılarının artık hiçbir ücret ödemeden CS: GO’yu indirip oynayabileceğini ve mevcut tüm oyuncuların otomatik olarak Prime Statüsü’ne yükseltileceğini duyurdu.

Ek olarak, Prime Statüsü’ne güncellenenler sınırlı bir süre için ücretsiz bir silah skinine hak kazanıyor: Souvenir MP5-SD | Lab Rat. Bunu elde etmek için, düşmanları öldürmek, hedefleri tamamlamak ve hayatta kalmak suretiyle yapılabilen, Danger Zone’nda 250 XP kazanmanız gerekir. Yeni oyuncular da 15 dolar karşılığında Prime Statüsü’ne geçmeyi seçebilirler. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak CS: GO‘yu indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

CS: GO İndir

Fortnite ve diğer battle royale oyunlarına çok benzeyen Danger Zone, hayatta kalan son kişi olmak için oyuncuları küçülen bir haritaya bırakır. Valve, “CS: GO’nun taktiksel oynanışı üzerine kurulu hızlı tempolu bir battle royale oyun modu” olarak nitelendiriyor. Mod anlaşmaları tamamlayarak, kasa açarak ve bir kurtarma bölgesine rehineler taşıyarak para kazanma yeteneği gibi, kendi türündeki diğer oyunlarda yaygın olarak bulunmayan bazı unsurları da içerir.

Danger Zone’nun diğer battle royale oyunlarından farklı olduğu başka bir alan oyuncu sayısıdır. 100 oyuncuyu desteklemek yerine, Danger Zone’nun üst limiti; tek başına oynarken 16 oyuncuyla, iki veya üç kişilik bir takım olarak oynarken 18 oyuncu ile sınırlıdır. Bu daha küçük oyuncu sayısı göz önüne alındığında, Danger Zone maçları, diğer battle royale oyunlarındakinden çok daha kısadır ve tipik olarak Valve’nin tahmini ile yaklaşık 10 dakika sürmektedir.

Danger Zone artık CS: GO için ücretsiz bir güncelleme olarak mevcuttur. Oyuncular oyuna giriş yaptıklarında mod otomatik olarak yüklenecektir.