Cyberpunk 2077 Çapraz Kayıtlar PS5 ve Xbox Serisi X / S'de Nasıl Çalışır?

Cyberpunk 2077 Çapraz Kayıtlar PS5 ve Xbox Serisi X / S'de Nasıl Çalışır?

Geliştirici CD Projekt Red, PlayStation 4 ve Xbox One'daki Cyberpunk 2077 oyuncularının kayıtlı oyunlarını nasıl yeni nesil konsollarına aktarabilecekleri ile ilgili yeni detayları açıkladı.

PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları, 10 Aralık'ta PlayStation 5 ve Xbox Series X / Series S'teki Cyberpunk 2077 kayıt dosyalarını kaldıkları yerden devam ettirebilirler. Ancak bu kayıt dosyalarını başka bir konsola aktarmak için birden fazla yöntem bulunuyor.

Xbox'ta bu işlem oldukça basit. Smart Delivery sayesinde, Xbox One'daki Cyberpunk 2077 oyuncuları kaydettiklerini buluta yükleyebilir ve dosyalarını Xbox Series S / Series X'te alabilir. Benzer şekilde, oyuncular her iki konsolu da aynı ağa bağlayabilir ve kaydettiklerini seçerek indirebilirler. 

PlayStation'da ise birden fazla yolu vardır. PlayStation 4'teki Cyberpunk 2077 oyuncuları PlayStation Plus hesaplarına bağlanabilir ve kaydettikleri dosyaları yükleyebilir, verilerini bir LAN kablosu veya kablosuz ağ bağlantısı yoluyla aktarabilir veya kaydettiklerini kopyalamak ve ardından bir sonraki konsola aktarmak için harici bir sabit sürücü kullanılabilir.

Öte yandan, ortaya son gelişmelerde CD Projekt Red'in 10 Aralık'tan sonra oyunun ek içerik alacağı öğrenildi.