Cyberpunk 2077 Ertelenmesi İlgisi Olmayan Oyunlar Üzerinde Zincirleme Etki Yarattı

Cyberpunk 2077 Ertelenmesi İlgisi Olmayan Oyunlar Üzerinde Zincirleme Etki Yarattı

Path of Exile'in bir sonraki büyük güncellemesi ,Cyberpunk 2077 nedeniyle daha önce söz verildiği gibi Aralık ayında gerçekleşmeyecek.

Bugünün alışılmadık haberlerinde, Cyberpunk 2077'nin Aralık ayına ertelenmesi, tamamen ilgisi olmayan bir oyun üzerinde zincirleme etki yarattı.

Cyberpunk 2077'den bir gün sonra 3.13 oyunsonu genişlemesi Path of Exile, 11 Aralık'ta piyasaya sürülmek üzere ayarlanmıştı ancak son gelişmeler bu güncellemeyi Ocak ayında kadar geri çekecek.

Geliştirici Grinding Gear Games, oyuncuların Path of Exile ile CD Projekt Red'in merakla beklenen distopik RPG'si arasında seçim yapmak zorunda kalmasını istemediğini çok açık bir şekikde söyledi.

Geliştirici, “Oyuncularımızı bu iki oyun arasında seçim yapma durumuna sokmak istemiyoruz, bu yüzden yoldan çekilip Path of Exile 3.13'ün çıkışını Ocak ayına ertelemeye karar verdik” dedi.

Bu gecikme, genişletmenin içeriği etkileyemecektir. Aslında, Grinding Gear hala 3.13'ün Aralık ortasına kadar hazır olmasını bekliyor. Ekstra süre bir sonraki güncelleme olan 3.14'te kullanılacaktır. Bunu göz önünde bulundurarak, geliştirici oyun içi etkinlikler düzenleyeceklerini açıkladı.

“Bu gecikme umarız geliştirme programımızı etkilemeyecek olsa da, muhtemelen sürüm programımızın 2021 yılında biraz değişmesine neden olacaktır. Bu tarihler hakkında daha fazla bilgi sahibi olur olmaz, ayrıntıları sizlerle paylaşacağız.

Cyberpunk 2077'nin gecikmesi, görünüşe göre oyunun PS4 ve Xbox One'daki mevcut durumundan kaynaklanıyordu. CD Projekt Red, PC ve yeni nesil konsol sürümlerinin hazır olduğunu söyledi.