Cyberpunk 2077 Görevlerin Çözümü İçin 3 ila 5 Seçenek Sunacak

Cyberpunk 2077 Görevlerin Çözümü İçin 3 ila 5 Seçenek Sunacak

Son birkaç yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077, bu yılki E3 fuarında bir kez daha ortaya çıkacak, ancak o zamana kadar, CD Projekt Red’in, gelecek bilimkurgu RPG’leri hakkında yeni detaylar paylaşma ihtimali çok düşük.

Tabii ki bu her zaman Cyberpunk 2077 Twitter veya Facebook’tan ve hatta bazen oyunla meşgul olan bazı personel üyelerinden küçük bir miktar bilgi alamadığımız anlamına gelmiyor.

 

Bu kez, Cyberpunk 2077 ile ilgili yeni detaylar, CD Projekt Red’de Görev Tasarımcısı olan Philipp Weber’den geliyor. Alman oyun sitesi GameStar.de’nin yer aldığı bir podcast’de Weber, quest karmaşıklığına biraz ışık tuttu ve Cyberpunk 2077’deki yeni oyun özelliklerinin quest tasarımının genel derinliğini nasıl etkilediğini vurguladı.

Weber, bir quest tasarımcısı olarak, oyunun sunduğu farklı fırsatları değerlendirmek zorunda olduğunu söyledi. Netrunning Skills veya diğerleri gibi özellikler, oyunculara bazı senaryo dahilindeki görevlerle, quest arayışlarını çözmek için üç ila beş yol sunuyor.

Weber’e göre, bu yeni ilaveler doğal olarak bazı bölgelerde quest tasarımını daha da karmaşık hale getirecek ve onları yaratmak çok eğlenceli.

Örneğin, görevlerden birinde oyuncunun silahları düşürmesi gerekecek ve oyuncu silahını verdiğinde farklı senaryolar tasarlanacak, ancak birileri bazı oyuncuların silahı düşürmemekte ısrar edeceğini belirtti. Bu nedenle, tüm görevin yeni seçeneklerle yeniden işlenmesi gerekiyordu.

 

Weber, kahramanı V ve arkadaşı Jackie’nin Spider Bot’u Malestorm çetesinden alması gereken Cyberpunk 2077 oyun görüntüleriyle Going Pro görevinden bahsediyor gibi görünüyor.

Oyunda, oyuncuya Rambo tarzındaki durumla başa çıkmak yerine silahları düşürmek de dahil olmak üzere üç seçenek sunulur.

Weber, Cyberpunk 2077’deki genel arayış kalitesinin, Witcher 3’e kıyasla daha iyi olacağını söyleyerek, takım içindeki organizasyonun iyileşme gösterdiğini söyledi. Örneğin, cadı hissinin kullanımı, tek bir quest tasarımcısının belirtmediği, pek çok görevde merkezi bir unsurdu.