Cyberpunk 2077’den Haber Var!

Cyberpunk 2077’den Haber Var!

İnternet korsanları Çaldı!

The Witcher 3 geliştiricisi CD Projekt Red’in bir sonraki projesi olan Cyberpunk 2077’deki sonsuz suskunluk yakında kırılabilir. Gerçekten kötü bir haber bu kadar kötü. Polonyalı stüdyo, bazı geliştirme materyalinin çalındığını ve kimliği belirsiz bir grubun onları para kazanmak için kullandığı söyledi.

Saldırganların Taleplerini Yerine Getirmeyeceğiz!

Bu konuyla ilgili CDPR’nin resmi hesabından atılan tweet şöyle:

Sevgili oyuncular,

Kimliği belirsiz bir kişi ya da kişiler bize CD PROJEKT RED’e ait birkaç dahili dosyayı ellerinde bulundurduklarını bildirdiler. Bunların arasında yaklaşan oyun, Cyberpunk 2077’nin erken tasarımlarıyla bağlantılı belgeler var.

Fidye talep ettiler ve vermediğimiz taktirde dosyaların kamuoyuna açılacağını söylediler. Bizimle iletişim kuran kişi veya kişilerin taleplerini vermeyeceğiz, bu da sonunda dosyaların çevrimiçi olarak yayınlanmasına neden olabilir. Durum hakkında uygun yasal mercilere bilgi verilecektir.

Belgeler eskidir ve oyunun şuanki vizyonunu büyük ölçüde ortaya çıkarıcı nitelikte değildir. Yine de, Cyberpunk 2077’yi oynamak için sabırsızlıkla duruyorsanız, CD PROJEKT RED’den gelmeyen herhangi bir bilgiden kaçınmanız en iyisidir.

Doğru zaman geldiğinde resmi olarak Cyberpunk 2077 hakında bilgi vereceğiz.

CD PROJEKT RED Ekibi

Evet durum böyle. Şuandan itibaren gaspçıların dosyaları internet ortamına sızdırıp sızdırmayacağını ve CDPR’nin bu güçlü tavrının başlarına büyük bela olup olmayacağına bakacağız.