Cyberpunk 2077’nin Silah Özelleştirmesi Şaşırtıcı Derecede Derin Görünüyor

Cyberpunk 2077’nin Silah Özelleştirmesi Şaşırtıcı Derecede Derin Görünüyor

Cyberpunk 2077 Silah Özelleştirmeleri

Cyberpunk 2077 Silah Özelleştirmeleri

CD Projekt Red‘in önceki oyunlarında olduğu gibi, Cyberpunk 2077‘deki karakterinizi özelleştirmek için birçok yol vardır. Bu kişiselleştirme seviyesi, oyunun üç benzersiz lezzetle gelen çeşitli silah türlerine bile uzanıyor.

Silahları özelleştirmek söz konusu olduğunda, bunu yapmanın iki önemli yolu vardır. İlk olarak, farklı görünümler veya boya işleri uygulayarak silahınızın görünüşünü değiştirebilirsiniz. Buna karşılık, silahınızı kişiselleştirmenin en anlamlı yolu susturucular ve kapsamlar gibi ekleri ve değişiklikleri uygulamaktır. Silahın özel kişisel istatistiklerini özel olarak da artırabilirsiniz.

Özelleştirmenin yanı sıra, belirli silahlarla olan yetkinliğiniz arttıkça, yeniden yükleme ve atış animasyonlarınız değiştiğine dikkat etmek önemlidir. Örneğin, artı göstergeniz daha küçük olabilir, bu da doğruluğunuzun arttığını veya yeniden yükleme animasyonunuzun daha hızlı olduğunu gösterir. Üst düzey tasarımcı Miles Tost’a göre bu, karakterinizin büyümesini daha iyi beslemek için uygulandı.

Tost, “Gerçekten bu ilerleme hissini alıyorsunuz ve oyunu oynarken evrimleşen karakteriniz var. Sanırım, silahınızı kişiselleştirme biçiminizle birleştirdiğinizde bu özel bir deneyimdir. Bunun sizin imza silahınız olduğu ve onu kullanmakta gerçekten iyi olduğunuz hissine kapılıyorsunuz.” dedi.

Cyberpunk 2077, PS4, Xbox One ve PC için 16 Nisan 2020’de çıkacak.