Darkest Dungeon 2 Erken Erişimi Epic Games Store'da Olacak

Darkest Dungeon 2 Erken Erişimi Epic Games Store'da Olacak

Red Hook Studio, Darkest Dungeon'ın devamı hakkında henüz pek fazla ayrıntı paylaşmadı. Oyunun yeni kısa fragmanının yayınlanması hiçbir şeyi değiştirmese de, önemli bir bilgiyi ortaya koyuyor. Darkest Dungeon 2 2021'de Epic Games Store'da erken erişimle piyasaya sürülecek. Oyun yalnızca Erken Erişim'den sonra PC'deki diğer dijital dağıtım platformlarında da mevcut olacak. Şu ana kadar konsolların piyasaya sürülmesiyle ilgili özel bir şey belirtilmedi. Aşağıda videoyu izleyebilirrsiniz.

Kısa fragman oyun hakkında pek bir şey açıklamıyor. Uzun zamandır orijinalinden bilinen karakter sınıflarının geri dönüşünü, maceramız sırasında bize eşlik edecek kıyamet senaryosunu da biliyoruz. Ancak asıl çarpıcı olan, ilk oyundan beri bilinen iki boyutlu “çizimler” yerine karakterlerin 3 boyutlu modelleri. 3D modeller kısa fragman için özel hazırlanmadı. Darkest Dungeon II, orijinal bölümden bilinen tarzda olsa da 3D görseller sunacak. Geliştiriciler, resmi web sitesinde videodaki çekimlerin doğrudan Unity motorunda oluşturulan oyundan geldiğini doğruladılar. Red Hook Studios ekibi ayrıca rafine bir savaş sistemi ve “yepyeni bir meta oyun” vaat ediyor.

Darkest Dungeon 2 hakkında bildiklerimiz bu kadar. Bununla birlikte, geliştiriciler önümüzdeki aylarda daha fazla bilgi açıklamaya söz verdi. Bize de onların sözüne güvenmekten başka bir şey düşmüyor.