Darksiders 3 Sistem Gereksinimleri

Darksiders 3 Sistem Gereksinimleri

Darksiders 3

Darksiders 3

Darksiders 3, THQ Nordic tarafından Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için 2018’de yayınlanan ve Gunfire Games tarafından geliştirilen bir hack and slash aksiyon-macera video oyunudur. Darksiders 2‘nin devamı ve Darksiders serisinin üçüncü oyunudur.

Oyuncular, Mahşerin Dört Atlısı’ndan ikisi olan Savaş ve Ölüm’ün kız kardeşi olan Fury’yi üçüncü şahıs bakış açısıyla kontrol ediyorlar. Dört Atlı’nın en öngörülemez ve esrarengizliği olarak nitelendirilen bir büyücü olan Fury’nin dövüşü kırbaçlara, kılıçlara, yeteneklere, hançerlere ve sihirlere dayanır. Fury, yeni silahlarını, saldırılarını ve hareket kabiliyetlerini vererek, dövüş yeteneklerini geliştirmek için birçok farklı temel form alabilir.

Düşmanlar önceki oyunlara göre daha güçlüdür, ancak karşılaşma sırasında savaşları daha kişisel hissettirmek için daha az sayıda görünür. Önceki oyunlardan bazı düşmanlar geri dönerken, diğer düşmanlar yenidir. Oyun, araştırmanın büyük bir rol oynadığı sürekli bir açık dünya ortamında gerçekleşir. Keşfederken, Fury bulmacaları çözmeli ve platform engellerini aşmalıdır. Bu tür bulmacalar, çevredeki engelli yolları ve malzemeleri havaya uçurmak için bombaları ve Flame Formlarını kullanmayı içerir.

Darksiders III, bir seviyelendirme sistemi ve bir ustalık sistemine sahiptir. Savaşa benzer, ancak Ölüme benzemeyen, Fury ruhları düşmanlardan ve çevredeki nesnelerden, bir para birimi ya da harcanabilir bir kaynak olarak toplar. Geliştiriciye göre, oyuncu hikaye boyunca ilerledikçe oyunun dünyasının tehditleri daha da artacaktır.

Darksiders 3 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10 64 bit
 – İşlemci: AMD FX-8320 (3,5 GHz) / Intel i5-4690K (3,5 GHz) veya daha iyisi
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: 2 GB VRAM ile GeForce GTX 660 / Radeon R7 370
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10 64 bit
 – İşlemci: Intel Core i7-3930K (3.2 GHz)/AMD Ryzen 5 1600 (3.2 GHz) veya daha iyisi
 – Bellek: 16 GB RAM
 – Ekran Kartı: 4 GB VRAM ile AMD Radeon RX 480 / NVIDIA GeForce GTX 970
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 25 GB kullanılabilir alan