Days Gone 1.07 Yaması Yayında

Days Gone 1.07 Yaması Yayında

Days Gone sonunda geçen ayın sonunda çıktı. Bir sürü karma tepki aldı (burada görebilirsiniz), ancak satışları caydırıcı gibi görünmüyordu. (bu haberi inceleyin) Ne olursa olsun, Sony Bend oyunu piyasaya sunmasından bu yana oldukça düzenli bir şekilde güncelliyor ve bugün büyük ölçüde önceki yamada ortaya çıkan bir çöküntü sorunuyla mücadele etmek için yeni bir güncelleme yayınladılar.

 

Dün, Sony Bend 1.06 yamasını yayımladı. Ne yazık ki, yine de, birçok insan için güncellemenin birkaç sert çöküş pahasına gerçekleştiği görülüyordu. 1.07 güncellemesi bugün yayınlandı ve küçük boyutu (131 MB) ve verilen tek yama notunda “Hata düzeltmeleri” vardı; bu, kullanıcıların yeni güncellemeden beri sorunun çözüldüğünü bildirdiği için yukarıda belirtilen çökmeleri gidermiş olmasına yönelik bir yama olduğunu gösteriyordu.

Days Gone

Salgın sonrası ölümcül bir hâl alan Amerika’da motosiklet sür ve savaş!

Bu devasa açık dünya aksiyon macera oyunundaki bozulmuş dünyanın korkularıyla yüzleşecek yeteneklere ve cesarete sahip misin?

Eski motosiklet çetesi üyesi olan ve ölümün çepeçevre sardığı topraklarda yaşama tutunacak bir sebep arayan ganimet avcısı Deacon St. John’ın yerine geç. Değerli eşya ve silah üretecek ekipmanlar bulmak için terk edilmiş yerleşkeleri yağmala veya şansını, adil ticaret veya daha kanlı yollarla hayatını sürdürmeye çalışan diğer afetzedelerde dene.

İnsanoğlu küresel bir salgın kriziyle dibe vurdu ve Kaçık olarak bilinen vahşi yaratıkların istilası altında. Zorlu Pasifik Kuzeybatısı’nda yeni bir hayata başlarken atacağın ilk adımlar, aynı zamanda son adımların olabilir.