Days Gone 6 Saatlik Kesim İçeriğine Sahip Olacak

Days Gone 6 Saatlik Kesim İçeriğine Sahip Olacak

Days Gone’un 30 saat değerinde içerik içerdiği söyleniyor. Görünüşe göre, bu sayı “golden path” kullanan oyunculara atfedilebilir, yani keşif ve yan içerik muhtemelen bu rakama dahil edilmemiştir. Şimdi, başlığın 30 saatlik çalışma zamanı hakkında biraz daha fazla bağlam önerildi. Bildirildiğine göre, bu saatlerden altı tanesinin tamamen kesilen ekranlara ayrılacağı bildiriliyor.

 

Nedir bu kesilen içerik, kesilen ekran diye bahsettiğimiz şey?

Esas adı “Cutscenes” olan bu terim kısaca, oyunlarda bölüm geçerken, karakter öldüğünde vs. gösterilen video parçacıkları, hikayeler olarak tabir edilir.

Danimarka merkezli web sitesi GameReactor, Days Gone adlı oyunu önizledikten sonra izlenimlerini bildirdi. Web sitesine göre, geliştirici Bend Studio, başlığın 30 saatlik oynanışının altı saatlik “sinema” içereceğini paylaştı. Tüm deneyim süresince nasıl dağıtılacağı görülmeye devam ediliyor. Bağlam için, God of War ve Marvel’in Spider-Man’indeki sinemalar kümülatif olarak kabaca aynı uzunlukta seyrediyor.

 

Bununla birlikte Days Gone’a çıkış tarihi ile birlikte, son zamanlarda çok fazla baskı yapıldı.. Yapımcılar son zamanlarda, birkaç teaser imgesi ve uzun bir hikaye fragmanıyla kahramanı Deacon’un arkasına daha fazla ışık tuttu. Bu içgörü, Days Gone’un kıyametini başlatan olaylardan önce, karısı Sara ile olan aşk hayatına özel olarak değinmektedir.

Days Gone’un ne zaman halka açılacağı henüz bilinmemektedir. Genel anlatıyı çevreleyen çok fazla gizem olduğu için, kıyametin ve Deacon’un içindeki yerini neyin başlattığına ilişkin olarak, oyunun bitimine kadar pek çok baskı detayının tamamıyla sarılmış olması muhtemeldir.