Dead Rising 4, Tüm DLC’leri ile PS4’e Geliyor!

Dead Rising 4, Tüm DLC’leri ile PS4’e Geliyor!

Dead Rising 4, Tüm DLC’leri ile PS4’e Geliyor!

Bir zombinin kurbanın kolunu ısırıp kopardığı gibi Dead Rising 4 de, Xbox One’ın ayrıcalıklarından kendini koparıp PS4’e geliyor. Dead Rising 4: Frank’s Big Package, yakın bir tarihte Sony’nin oyun konsolu Playstation 4‘e 49.99 dolarlık fiyata sahip tüm DLC’leri ve yepyeni bir modu olan ana oyunu getiriyor!

Oyunda neler var derseniz: Frank Rising DLCsi ile ek içerikler, Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf DLC ile çok oyunculu modu ve ayrıca Stocking Stuffer Holiday Pack, Street Fighter Kıyafet Paketi, My Bloody Valentine Pack’teki tüm kostümler ve silahlar, Candy Cane Crossbow, Slicecycle, Sir-Ice-A-Lot, Çirkin Kış Kazak ve X-Fists olacak.

Yeni modun adı Capcom Heroes olacak. Bu mod kostümlerin temel aldığı Capcom karakterlerine özgü özel güçleri kullanmanın yanı sıra daha fazla kostüm de yapmanızı sağlayacak. Capcom modunda, Ghost Trick’ten Sissel, Mega Man serisinde X ve Street Fighter’dan Cammy de dahil olmak üzere, aralarında seçim yapabileceğiniz bir düzineden fazla karakter olacağını söyleniyor.

İlk kez oynayacaksanız Dead Rising 4üin tüm serinin en farklısı olduğunu bilmelisiniz. Paniğe kapılmanızı sağlayan zamanlayıcı sistemi yok, ama buna paralel olarak iyi tanımlanmış Maniacs ve kurtarma sistemi şu an çok daha az cezalandırılıyor. Eğlenceli bir oyundur; fakat yeni başlayanlar uzun süredir oynayan hayranların aldığı zevki elbette alamayacaklar.

Dead Rising 4, Tüm DLC’leri ile PS4’e Geliyor!