Destiny 2 Forsaken DLC Çıkış Tarihi, Yeni Mod, Fragman ve Detaylar

Destiny 2 Forsaken DLC Çıkış Tarihi, Yeni Mod, Fragman ve Detaylar

Destiny 2 Forsaken

Destiny 2 Forsaken

Destiny 2‘nin Forsaken genişlemesi 4 Eylül’de başlayacak, geliştirici Bungie bugün bir canlı etkinlik sırasında duyurdu. Mayıs ayında Warmind eklentisini izleyen genişleme, büyük olanlardandır. Bu nedenle Forsaken Destiny 2’ye çok şey katıyor.

Söylendiği gibi Forsaken, oyuncuları Bungie’nin şimdilik sessiz kaldığı bir hikayenin parçası olarak Reef’e geri götürüyor. Bungie’nin söylediği şey, Forsaken’in hikayesinin bir batı intikam temasına sahip olması ve Cayde-6 ile bir hapis molasıyla başlamasıdır. Hikayeyle ilgili daha fazla detay gelecek hafta E3’te geliyor.

Forsaken ayrıca, Kinetic slotunun artık av tüfeği kullanabileceği gerçeğinden yola çıkarak silahlarda da bir dizi değişiklik yapar. Ayrıca, zaman içinde silahlarınızı yükseltebilmenizi sağlayan güncellenmiş bir Master sistemi ile birlikte yeni bir mod sistemi de var. Aynı zamanda, Destiny 2’de yay ve ok şeklinde yepyeni bir silah da var.

Dahası, Forsaken bir tanesi Fire Knives olarak adlandırılan yeni Süper yetenekler ekliyor ve tam olarak ne istediğinizi yapabilmenizi sağlıyor. Bir diğeri, ateş kasırgalarına dönüşmek için çarpışabileceğiniz dev bir çekiç. Ek olarak, Void Warlock şimdi ışınlanabilir ve sonra patlayabilir.

Gambit olarak adlandırılan Destiny 2 Forsaken‘e gelen yeni, çok sinirli çok oyunculu mod mevcuttur. AI düşmanlarına karşı savaştığınız rekabetçi bir PvE modu. Onlar, daha sonra diğer takımın alanına bir engelleyici gönderen bir odaya yüklediğiniz motifleri bırakırlar. Belirli bir noktada bir oyuncu diğer tarafın alanını istila edebilir ve bu şekilde zarar verebilir.

Forsaken’deki yeni baskına Dreaming City denir. Daha önceki herhangi bir Destiny baskınından daha fazla patronu, bulmacaları ve keşfetmek için sırları olan Dreadnaught gibi devasa bir roam alanı var. Zaman içinde baskına daha fazla aktivite eklenecektir.

Son olarak, Forsaken, oyun oynarken elde edebileceğiniz tüm öğeleri takip etmenin bir yolu olan Collections’ı ekliyor. Setlere bakabilirsiniz, nasıl gidileceğini ve alabileceğinizi görebilirsiniz. Kaç tane silah olduğunu görebilirsiniz.

Forsaken kendi başına 40 dolardır. Ayrıca 70 dolara yeni Annual Pass ile alabilirsiniz.