Destiny 2: Forsaken Fragmanı Donanım ve Silahları Gösterdi

Destiny 2: Forsaken Fragmanı Donanım ve Silahları Gösterdi

Destiny 2: Forsaken Yeni Silahlar ve Donanım

Destiny 2: Forsaken Yeni Silahlar ve Donanım

Destiny 2: Forsaken Eylül’de geliyor. Uldren ve Baron’larını ele geçirmeye odaklanmış yepyeni bir hikaye ile Guardians’ı Reef’e geri götürüyor. Activision ve Bungie, düşmanlarınıza israf bırakmak için kullanabileceğiniz tüm yeni donanımları gösteren yeni bir fragman yayınladı.

Silahlar arasında çift roket fırlatıcı Two-Tailed Fox, elektrik fırtınalarını ayarlamak için Trinity Ghoul yayı, patlayan bir kiriş oluşturan One Thousand Voices ve daha fazlası yer alıyor. Yine de hepsi bu değil. Ayrıca, double-dodge gibi, mermileri saptırmak için kayma yeteneği ve fırlatma rampası olarak ikiye katlanan bir kılıç gibi yeni donanımlar ve geçiş araçlarına da sahip olacaksınız.

Genişleme popüler karakter Cayde-6 için bir hapis kaçışı ile başlar ve sonuçta muhtemel ölümüne yol açar. Bu mantıklı, Nathan Fillion rolden uzaklaşıyor. Yeni Super yetenekler, yeni bir hizip, yeni bir Raid, tüm öğelerinizi izlemek için bir Koleksiyonlar özelliği ve PvPvE olan bir Gambit çok oyunculu moduyla birlikte yeni donanımları bekleyebiliriz.

Forsaken 4 Eylül’de başlayacak. Kendi başına 40 dolara mal olacak ya da Annual Pass için 70 dolar ödeyeceksiniz.

Destiny 2: Forsaken Yeni Silahlar ve Donanım Fragman