Destiny 2 Forsaken Güncellemesi Aktif

Destiny 2 Forsaken Güncellemesi Aktif

Destiny 2 Forsaken

Destiny 2 Forsaken

Forsaken‘in çıkmasından bir hafta önce, Bungie, Destiny 2‘nin oyunun çok sayıda alanını elden geçiren dev 2.0 güncellemesini yayınladı. Şimdi, Forsaken DLC‘nin lansmanı ile aynı zamana denk gelen bir başka güncelleme olan 2.0.0.1 sürümü çıktı. Küçük bir düşündüren sayıya rağmen, boyutu 7 GB’den fazla ve yama notları oldukça uzundur. İşte yeni olanlar.

Buradaki değişikliklerin birçoğu, Forsaken’e bağlı olan şeyleri uygulayan beklentilerdir. Seviye sınırı şimdi Forsaken sahipleri için 50 ve Year 2 silahları rastgele geliyor. Bu, oyunculara aynı öğelerin kopyalarına asılmak için bir neden sunması nedeniyle büyük bir değişiklik. Mod sistemi de yeniden işlendi; tüm mevcut modlar amortismana tabi tutulmuş ve yenileri eklenmiştir.

Mevcut Gücünüzü temel alarak farklı bir Güç seviyesi tavsiyesine sahip olacak olan yeni bir Vanguard Strike çalma listesi var ve Nightfalls yine puanlama yapıyor. Crucible tarafında, Iron Banner, 18 Eylül’de geri döndüğünde Güç Seviyesi avantajlarına sahip olacak, Trials of the Nine ise şimdilik rafa kaldırıldı. Rumble oynarken, ilk 3’e girmek bir kazanç olarak kaydedilecek. Rekabetçiliğe çeşitli ince ayarlamalar yapıldı.

Belli yetenekler için bazı denge değişiklikleri yapıldı. Hunter’ın Altın Silahı artık taban ve elit düşmanlara daha fazla zarar veriyor. Exotics değişikliği, Riskrunner’in şarjör büyüklüğü artırıldı. Masterworks ve gölgelendiriciler artık farklı şekilde ele alındı. Ödüller ve zorluklar önemli ölçüde değiştirildi. Her gün veya haftada yapılacak yeni ödüller ve zorluklar var. Rahool’la konuşarak tüccarları toplu olarak demonte edebilmek gibi çeşitli yaşam kalitesi değişiklikleri hayata geçirilmiştir.

Bu, değişimin sadece küçük bir örneğidir. Bu güncellemenin ve Forsaken’in çıkması, Destiny 2’yi dramatik bir şekilde sarstı diyebiliriz.