Destiny 2 Güncelleme 2.2.1: Reckoning Weapon Düşme Oranı Artıyor

Destiny 2 Güncelleme 2.2.1: Reckoning Weapon Düşme Oranı Artıyor

Bungie Topluluk Müdürü Cozmo, 2.2.1 güncellemesiyle, bazı zorlu Reckoning silahlarından bazılarının daha ileriye gitmenin biraz daha kolay olacağını açıklamak için bugün Bungie forumlarına gitti.

Reckoning, Drifter the Season’da tanıtılan iki yeni etkinlikten biri ve oyuncuların kazanması için eşsiz ve güçlü silahlar içeriyor. Bazı oyuncular The Reckoning’in en iyi silahlarından biri olan Spare Rations Hand Cannon’i gruplandırmaya çalışırken çok zaman harcadılar. Neyse ki, 2.2.1 güncellemesinden sonra, oyuncuların oyunda iyi bir zaman geçirmesi durumunda tüm Reckoning silahlarının ortaya çıkması çok daha kolay olacaktır. Reckoning’e özel silahların çoğu artık, Gecking Hunger Auto Rifle, Just In Case Sword ve tüm The Reckoning’e özel kalacak olan Doomsday Grenade Launcher hariç, Gambit Prime maçlarından düşecek. Bu üç silah dışında, diğer tüm Reckoning silahlarının her Gambit Prime karşılaşmasının sonunda düşme şansı olacak.

Gambit Prime ganimet havuzuna eklenen silahların üzerine, bunlara eklenen RNG koruması da dahil olacak. Bu nedenle, oyuncular her maç için bir silah kazanmazlar ve bir sonraki maçta Escalation Protocol silahlarının nasıl çalıştığı gibi daha iyi şansları olur. Eğer oyuncular sadece bu silahların random roll versiyonunu almaya çalışıyorlarsa, ya Reckoning oynayabilir ya da sadece bir miktar Gambit Prime oynayabilirler. Yeni değişikliklerin büyük olasılıkla curated roll silahları kazanmak isteyen oyunculara faydası olmayacak, ancak oyuncuların beklemesi ve görmesi gerekecek.

2.2.1 GÜNCELLEŞTİRMEDE BAŞLAYAN RECKONING VE GAMBIT PRIME’DAKİ DRIFTER SİLAHLARININ DROP ORANLARINI ARTTIRIYORUZ.

– BUNGIE (@BUNGIE) 1 Nisan 2019

Destiny 2’nin oyuncuların kötü RNG’ye karşı savaşmalarına yardımcı olan güncellemeleri edindiğini görmek güzel çünkü kötü şansa sahip olmak oyuncuları oyunlardan ve zaferler kazanmaktan alıkoyuyor. İnşallah büyüyen çekişme tartışmaları gibi daha büyük sorunlardan bazıları da, gelecekteki bir güncellemede ele alınacaktır.

 

Destiny 2 şimdi PC, PS4 ve Xbox One için kullanılabilir.