Destiny 2 Sonunda Forsaken DLC’de Yeni Düşman Ulusu Alıyor

Destiny 2 Sonunda Forsaken DLC’de Yeni Düşman Ulusu Alıyor

Destiny 2: Forsaken

Destiny 2: Forsaken

Destiny yeteneklerini test etmek için yeni bir hizip olmadan uzun bir zaman geçti. Taken DLC ile tanıtıldı, ama yine de soğuk mavi bir ışıltı olsa da düşman türlerini yeniden kullanmışlardı. Sonra Destiny 2, yeni bir hizip sunmadan gelmişti. Ama yaklaşan genişleme Destiny 2: Forsaken bunu düzeltecek.

Scorn, Taken gibi yeniden derili düşmanların görünümünü veren mutasyona uğramış Düşmüş düşmanlardan oluşan bir gruptur. Ancak bir Game Informer hikayesine göre, saldırı modelleri farklıdır. Bu korkutucu düşmanlar şimdiye kadar diğer düşmanların aksine saldırganlık etrafında inşa edildi.

Screeb’de, Thralls’e benzeyen mutasyona mükemmel bir örnek gelir. Onlar her zaman size doğru tam sürat koşarlar, yaklaştıklarında patlamaya çalışırlar. Raiders, savaş alanının etrafında hareket etmek için boşluklu vızıltılarla ve teleporterlerle donatılmış Scorn’un ayak askerleridir. Ravagers, yüksek derecede hasar veren ateşli silahlar taşırlar, fakat silahı yok etmek, geri teper ve onları yakar. Chieftains Fallen Captains’a benzer, Mongrels ise Hive Ogres’in büyüklüğüdür. Son olarak Lurkers, büyük korumalı canavarlar.

Destiny 2: Forsaken, popüler karakteri Cayde-6’nın ölümüyle başladı ve Muhafızları en son tehdidi savuşturmak için Reef’e geri götürdü. DLC ayrıca yeni bir Gambit modu, PvP ve PvE’nin bir melezini de tanıtacak. Genişleme 4 Eylül’de çıkacak ve Bungie’nin farklı bonuslar ve donanımlarla satın alma seçenekleri mevcuttur.