Destiny 2: Thorn Sonunda Geri Dönüyor

Destiny 2: Thorn Sonunda Geri Dönüyor

Destiny 2: Thorn

Destiny 2: Thorn

Tam Destiny 1‘in en iyi silahlarından biri olan The Last Word bizi heyecanlandırmıştı ki, Bungie Destiny 2 için çok daha büyük bir anlaşma yaptı: Thorn.

Bungie, bir sonraki oyun içi etkinliği olan The Draw‘a, yıllık geçişini satın alanlara bir fragman sundu. Bu da oyuncuların Exotic el topunu The Last Word ile avlayacağını doğruladı. Bu, birçok kişinin geri dönmesini istediği bir Destiny 1 silahı ve ona bağlı tonlarca irfan ve hikâye.

Aslında The Last Word, Guardian’ın avlanıp Dark Side of the Force’un Destiny versiyonuna düşen cinayeti öldürdüğü ünlü bir düelloun bir parçasıdır.

The Draw, Bungie’nin aynı zamanda büyük Year Two genişlemesi, Forsaken boyunca da ilerlettiği bu hikayeyi devam ettirmiş gibi görünüyordu. Ancak yeni etkinliğin fragmanının son dakikalarında Bungie, Thorn’un Mart ayında başlayan Sezon 6’da geri döneceğini belirterek bombayı patlattı.

Destiny 1 oyuncuları şaşkınlık veya abartılı iğrenme ile orijinal oyunun rekabetçi Crucible’ına hâkim olan silahı hatırlayacaklardır. Thorn zamanla hasarı geciktiren kurşunları ateşliyordu, bu da birçok oyuncunun kendisini ve kullanıcılarını düşük vasıflı olmalarını engelliyordu. Ama bu popülerliğine zarar vermedi.

Thorn’un dönüşü Bungie’nin The Last Word’deki fragmanı tarafından onaylanmış gibi görünse de, oyuna ne zaman geldiği sorusu hala cevapsız. Bungie önce, Year Two boyunca neler yaşandığı, içerik haritasıyla birlikte hangi etkinliklerin tüm oyunculara ücretsiz olduğu ve yıllık geçişi alan kişilere özgü olan ayrıntılar hakkında bir fikir veriyor. The Draw yıllık bir geçiş etkinliği olduğundan, Thorn’un da muhtemelen olacağı anlaşılıyor.