Destiny 2 Warmind DLC 2 Açıklandı

Destiny 2 Warmind DLC 2 Açıklandı

Destiny 2 Warmind

Destiny 2 Warmind

Beklenenden daha uzun süren bir bekleyişten sonra, Destiny 2‘nin ikinci DLC genişlemesi, Warmind hakkında ilk ayrıntılar ortaya çıkarıldı. Bungie, yeni Landing Zone’u ve DLC‘nin ayarlandığı Mars’taki alanı, Escalation Protocol olayını ve diğer değişiklikleri araştıran bir canlı akış sırasında yeni bilgileri paylaştı. Yeni egzotik silahlar ve zırh da var.

Warmind, Mars’ta ancak daha önce hiç bulunmadığımız farklı bir bölgededir. Hellas Havzası, gezegenin kutupsal buz örtülerine sahiptir. Uyanan ve güneş sistemi boyunca problemler yaratan Warmind Rasputin’in doğduğu yerdir. Clovis Bray şirketi hikayede önemli bir rol oynar. Prologue sinemasında yer alan ve Mars‘ın yeni bölgesinde bir satıcı ve ana irtibat noktanız olarak görev yapan bir Guardian olan Ana Bray ile tanışırsınız.

Escalation Protocol
Akışın büyük odaklarından biri, yalnızca kampanyayı tamamladıktan sonra etkinleştirilebilecek yeni bir Kamu Etkinliği olan Escalation Protocol’dür. Bu etkinlik bir programa dahil değildir ve herhangi bir zamanda başlatılabilir. Her biri çeşitli patronlara sahip yedi Hive düşmanı dalgasına karşı çıkmayı içerir. Üçüncü ve beşinci dalgalardan sonra, ödül sandıkları ortaya çıkar, ancak gerçek ödüller Dalga 7’yi bitirdikten sonra ortaya çıkacaktır. Bu dalga benzersiz mekaniği olan yeni bir patrondan oluşur. Bu aşamada görünebilecek toplam beş patron var ve oyun her hafta bir tane arasında dönecek.

Bungie, Escalation Protocol’ün oyuncuların gerçekten zorlu ve tekrarlanabilir bir şeye yönelik isteklerini ele alan bir oyun sonu etkinliği (yani mücadele tamamlama koşulu) anlamına geldiğini söyledi. Kazanmak için yeni bir zırh ile birlikte (hangi son patronun karşı karşıya olduğuna bağlı olarak farklı olacak) benzersiz silah ödülleri var. Ayrıca, ilk Destiny oyunundan dönen Hive Kılıcı da dahil olmak üzere, etkinlik boyunca özel silahlar kullanabileceksiniz. Valkyrie adında yeni bir mızrak çeşidi de var. Bir melee ve silah aralığını ikiye katlayan yeni bir mızrak türü ve sadece alındıktan sonra sınırlı bir süre kullanılabilir.

Crucible
Crucible tarafında, Bungie iki yeni oyuncu sıralamasını açıkladı. Valor, maçları tamamladığınızda ve herhangi bir kayıp cezası vermediğinde ortaya çıkan bir ilerleme sistemidir. Glory sadece rekabetçi oynama listesinde bulunur. Kazancınıza ve kayıplarınıza bağlıdır; kısa vadede ilerleme kaybedip ve kazandığınızda rütbe kazanacaksınız. Ayrıca, ardı ardına eşleşmeleri kazandığınızda veya kaybettikçe kazancınızı (veya kayıplarınızı) hızlandıran bir “streaking (çizgi)” özelliği de vardır.

Crucible ödülleri de farklı şekilde ele alınır. Sezon 3, güncelleme 1.2.0 sürümü ile başladıktan sonra, ücretsiz ödül paketi için Shaxx’a gidebilir ve onun aracılığıyla mevcut tüm ödülleri ve bunları nasıl kazanacağınızı görebilirsiniz. Bazıları belirli sıralara ulaşarak kazanılacak, diğerleri de Crucible’daki belirli hedefleri tamamlamayı gerektirecek. Ödül karşılığında maksimum seviyeye geldiğinizde, Valor derecenizi sıfırlayabileceğiniz prestij tarzı bir mekanik de var. Bu işlemin gerçekleştirilebileceği sayıda sınır yoktur ve sıfırlama sayısı karşılık gelen bir amblemde izlenecektir.

Bungie ayrıca beklediğiniz gibi çalışacak özel maçların yanı sıra bazı Egzotik silah değişikliklerinin yapılmasını da önledi. Genel amaç, bu silahları, onları benzersiz kılmak için ne anlama gelmeksizin değiştirmeden daha kullanışlı ve farklı kılmaktır. Gösterilmiyor ama bahsettiğimiz, Spire of Stars adında yeni bir Raid Lair olduğudur.

İlk DLC, Curse of Osiris‘in Aralık ayında yeniden yayınlanmasının ardından Warmind, 8 Mayıs’ta çıkacak. Bu, Sezon 3’ün başladığı tarihle aynıdır. Vault alanına, Egzotik silah Masterworks’üne ve daha fazlasına bir artış getiren ücretsiz bir güncellemeye sahip olacaktır. Tüm lansman sonrası seviyeleri tüm oyuncular için eşleştirme yoluyla mevcut olacağından Sezon 3 ayrıca Crucible haritaları için dikkate değer bir değişikliği işaret ediyor.

Yaz mevsiminin ilerleyen zamanlarında, Sezon 3’te ayrıca, hediyeler, mevsimlik bir etkinlik, Faction Rally etkinliklerinde iyileştirmeler ve Egzotik zırh sandboxda değişiklikler yapılacaktır. Sezon 4’ün Eylül ayında lansmanı planlanıyor ve silah yuvası değişiklikleri, donanım koleksiyonları ve daha fazlasından oluşuyor.